Hafizenurrr 38+4 ilk hamileliğim, 10 gün var gösteriyor daha uygulama bu gidişle ağustos annesi olabilirim. Sağlıkla gel Göktuğ’um. Sizde durumlar nasıl temmuz anneleri?
Melliisaa Hafizenurrr 38+4te tam 1 ay önce doğdu bebeğim bugün 30 günlük şimdiii altını değiştirip besleyip yatırdım🥲 38+4 diye görünce yazmak istedim hayırlı doğumlarınız olsun ❤
Okyanusolmak Hafizenurrr 37+2yim ama midem yanıyor. Buzluk için yaptığım poğaçadan yediydim bı tane. Yemez olaydım. Çayır cayır yaktı 😭 kasıklarım da ağrıyor çok. İnşallah 39u görebilirim
birmeleginannesi_ Melliisaa sezeryan mi normal mi oldu canım bende 38+1 im bütün bu haftalarda doğum yapanlardan bilgi almaya başladım 🤭
Eftelya_16 Haftadayim tam perşembe günü çatı muayenesi yapıp ertesi gün Doktorum yıllık izne cikacakmis . Çok strese girdim ya doğum olursa Dr um yokken diye .. karnım aşağıda ama bebek geçen hafta baktığımızda kanala girmemiş doğum pozisyonunda dedi .. çok sıcak dayanamıyorum siz olsanız napardiniz 🫠
Hafizenurrr Eftelya_16 yapacak pek te bişey yok sabırla bebişin gelmesini bekleyeceksin mutlaka başka doktor ilgilenir bu arada ama sıcaktan bunalmaya bende dayanamıyorum
Okyanusolmak Eftelya_16 bebeğine söyle doktoru beklesin 😄 benim de doktorum tatile gidiyor tam kritik dönemde. İnşallah 39+2de gelecek. Benim oğlana diyorum dur durdugun yerde doktoru beklicez 😄
Ilea 38+2 kasılmalarım var geçen hastaneye gittim doktor 1 cm açılma var dedi bakalım ne zaman başlıcak doğumum suan bilde ağrım var Allahım hepimizin vardimcisi olsun insallah 💐