minnakannesi38 Kizcelerr Benim gibi olan varmi Günde en Fazla 2 fincan içiyorum Ama yetmez gibi dibinide Yiyorummm 😍😂 Zararli biliyorum ama vazgecemiyorummm🤷♀️
halimeaydin minnakannesi38 😁benimde ilk gebeligim oyle gecti sutlu kahve yapip icerdim oglusum oldu . 😊benim kaynanmda kaynima hamileyken oda cok kahve iciyirmus halada cok seviyor kahveyi bende tabi .
GbAY minnakannesi38 turk kahvesi bebege iyi geliyor beyn gelistiriyormus doktorum oyle dedi gunde 2 fincan ic dedi hata
minnakannesi38 hohomoromu Bende gündüz içtim die icmiyim diyorum ama sanırım yani galiba dayanamicamm😵🤭😂
Zeyynp Valla ben kahve tiryakisiyim hamilelikte günde 7 tane içiyordum filtre kahve + türk kahvesi şimdide bi tane içmeden duramıyorum midem yanıyor gaviscon içiyorum 😂😂
Fersuncan Kahvenin her türlüsüne aşığım hamile kalmadan önce güne kahveyle hem de filtre başlayanlardandım.Şimdi ise mecburen haftada 1 kez içiyorum o da yarım fincan 😑😒
Yagmur_92 minnakannesi38 bende de tam tersi, hamilelikte önce bayılarak içtiğim Türk kahvesini 6 aydır bir fincan bile içemedim:))