Minikmercimek_ An itibarıyla butonumuz geldi kızlarr sizde durumlar nasıılll sağlıcakla kucaklarımıza alalım inşallah evlatlarımızı Rabbim isteyen herkese de nasip etsin inşallah 🤲🥰🐣🥲
myavocado Minikmercimek_ ay çok yakınız, benim de 34+3 😅 iki gün önce gelmisti buton, ben dün farkı na vardım 🤭
Tuceeee Minikmercimek_ 36+6 dayım, gün yaklaştikca korku heyecan karışımı değişik bir his içindeyim. Ayın 1inde çatı muayenesi olacağım 🥲🥲🥲
73seher Minikmercimek_ saol cnm aynen inşallah biran önce doğar bende rahatlarım yavrucağimda rabim sağlıkla kucağiniza almayı nasip etsin inşallah 🌼
Minikmercimek_ mom-2024 34 te kuzum😍 bende merak ediyorum dum girince direk gördüm zaten bi an sanki Doguruyomusum gibi hissettirdi 😁🥲😍😍
mom-2024 Minikmercimek_ yarın bende tam 34 oluyorum ne kadar az kalmış doğurmamıza çok heyecanlııııı 🥹
Minikmercimek_ myavocado yaa sağlıkla gelsinler sizin cinsiyet nedir 🐣 bu sıcak larda cok zor geçiyor gerçekten
Nznks myavocado canım ben bir türlü gebelik hesaplanan yeri bulamıyorum burada o yüzden kaç haftalık olduğumu pazardan pazara takip ediyorum 😂
73seher An itibariyle bugün 40 haftalık olduk az önce sırtım biraz ağrı girdi ama bıraktı keşke biran önce gelse 😄1 oğustoz doğum günüm heralde doğum günüm de gelecek 😁
Minikmercimek_ 73seher bitmiş artık cânım ya her an gelebilir sağlıkla gelsin inşallah bnde ağustos doğumluyum aslan burçları çoğalıyor 😁😍
Minikmercimek_ Tuceeee sağlıkla kucağına alırsın inşallah cnm 🤲 sonlara geldik çok şükür şu mide yanması olmasa güzel di de😁
Minikmercimek_ mom-2024 ay evet sağlıkla gelsin bebişler🤲😍 bana daha doğum korkusu çökmedi nedense😁 zaman çabuk geçti gibi sıcaklar sadece zorladı 🥲
mom-2024 Minikmercimek_ benide sıcaklar aşırı zorladı çok direndim ama en sonunda klima almak zorunda kaldık çünkü oturup sıcak diye ağladım bir kaç kere 🥲😂
Minikmercimek_ mom-2024 ay bnde esime söyleyip duruyorum alcam dedi ama bklm dur bende aglıyım olmıcak böyle 😁
mom-2024 Minikmercimek_ çocuk doğuncada büyük ihtiyaç bebek için bu sıcaklarda hiç iyi değil bebiş doğmadan alıp taktırın bide montajıda 10 15 günü buluyor yoğunluktan 🙈
Zeyyno_ Minikmercimek_ Günler geçtikçe DHA bı heyecanlanıyorum valla sanki ilk bebeğim gibi kızımın tepkisini çok merak ediyorum kardeşi doğunca 🥰