Sumay Kızlar sizin kaçincı haftada açiklıgınız oldu benim daha kanala bile.girmemiş son hafta giren varmıydi
H-ckerana Sumay 39+2 suni sancıyla kanala girmişti.Doğum esnasında kanaldan gecerken köprücük kemiği kırılmıştı.Şükür ki bi problem olmadı iri bebeklerde vs normal doğumda görülen bir durummuş.
Mompapatya Sumay benimde 38+4 kanala girmedi bekliyim bende umarım herşey bir anda gelişir suni sancı gerekmez :(
Yasminasil 38 olduk bugün kanala girmiş 1cm açılmam oldugunu söylediler 4saatte bir kontrole çagırdı ama benim sancım agrım yok
Sibel3434 Benım de 40 hafta yı bitirdim kanala inmemişti sunı sancı verdiler yıne de çok zor ındı ve dik başlı geldiği içın zor oldu biraz
Yasminasil Mompapatya evet aşiri baskı oluyor kadıklarda tuvalet ihtiyacıniz iki katına çıkıyor yürürken zorlanıyprsunuz
Tubi2929 Bende bugün 38+4 oldum bebek kanalda ama hala gelmedi bakalım sabah randevum var açılmam vs var mı nst de sancı çıkacak mı merak ediyorum karnım çok sertleşiyor kasılıyor
Yasminasil Tubi2929 benimde öyle dün gittim 1cm açılma var dedi bugün hala 1cm ilerleme olmamiş birde bugün nişanım geldi altan muayneden sonra
Tubi2929 Yasminasil çatı muayenesi sonrası bende hiç lekelenme vs olmadı. bugün de nst ye girdim sancı çıkmadı alttan muayene etmedi sizi neden alttan muayene ettiler de açılma olduğunu anladılar acaba