yagmurus Kızlar gece klimayı hangi derecede kullanıyorsunuz ya da ayarda çok soğuk olsun istemiyorum 2 yaşında oğlum var
Alparslanmom__ yagmurus 24 derece gecede sleep e alıyorum oda ısısı normal oluyor sabahta kendiliğinden kapanıyor otomatik
Mucizee80 yagmurus benimki 3 yaşında,26 derece fansz calistyrz aşırı soğuk olmuyor midesine kadar ince bir pike örtüyorum gece sürekli üzerini açıyor pijama altı ve kısa kollu tişört ile yatıyor çok şükür hasta falan olmadı
yagmurus Alparslanmom__ uyku modunda canım saat ayarlıyor musun bir de uyku modunda otomatik mi kapanır uyanacağımız saate göre mi ayarlamak mantıklı
Elzemm_ yagmurus hayır canm derece çünkü uyku modunda bir saatten sonra 1 derece yükseliyor sonra 2 saat sonra yükseliyor yani daha sıcak olarak değişiyor sonra otomotik kapanıyor benm klimam aşırı soğuk yaptığı için 26 derece ile ayarlayıp gece moduna basıyorum
yagmurus Elzemm_ gece moduna basınca 7 saate kadar sayılar var o zaman o 0 da mı olması lazım 6 saat yapmıştım iptal mi etmeliyim
Elzemm_ yagmurus canm seninki farklı. Demek markayı yaz YouTube da illaki aynısı çıkar senin için daha açıklayıcı olur emin ol
_ozlmm yagmurus Benim odam küçük çok soğuk oluyor oğlum da üzerini örtmediği için geceleri 28 de kullanıyorum bizim için baya yeterli oluyor
yagmurus _ozlmm gündüzleri kapatma durumun oluyor mu sürekli çalışıyor mu sürekli açıp kapama olursa fatura daha yüksek gelir dediler
yagmurus Damlaozzz sürekli çalışıyor yani değil mi kapatıp açma durumu olmuyor bir de uyku modunu denediniz mi
Damlaozzz yagmurus Günde 1 saat havalandırıyorum sadece evi sonrasında yine açıyorum faturamıda çok etkilemedi aç kapa yaparsanız daha çok gelir demişlerdi bize
_ozlmm yagmurus Ben hiç kapatmıyorum ama fatura ile ilgili değil onun hakkında bir bilgim yok kapatınca gerçekten çok sıcak oluyor diye kapatmıyorum öyle çok yüksek bir rakam da gelmedi