4oglanannesi Merve_kucuk banada Bi bakarmisiniz 24.02.1987 19 mart son adet tarihi Doktor tahmini Bi cinsiyet söyledi ama emin degiliz
4oglanannesi Merve_kucuk Bi umut biride kiz der diye bekliyorum olmuyor mubarek…şaka Bi yana hayırlı sağlıkli evlat olsun Rabbım bu nimeti tattirmis sukur anne olma mutluluğunu yaşatmış beğenmemek ne haddimize.hayirla gelsin bal oglusum ins….sagolun tahmin icin
Cihangir09 Denizlerkadar nub çıkıntısı dik bu bebişin yatay olan şey bence o an bacağıni filan hareket ettiriyorken doktor yakalamış olabilir öyle çıkmıştır. Ben erkek diyorum 🤭
Abdulmenap Denizlerkadar siz de bakabilir misiniz bana attığım resme doktorum 15 haftalık oldum bugün söyler dedim ama net bir şey demedi
Denizlerkadar Abdulmenap Ben Nub çok anlamıyorum Ramzi daha iyi anlıyorum 6 haftalık ultrason varsa bakayım :))
Zefeyza Denizlerkadar benim bu 3.hamileligim 2 kızıma da bu çıkıntı sebebiyle başta erkek demişlerdi sonra kordon olduğu anlaşıldı önce hayırlı ve sağlıklı olsunlar da sonrasında Allah herkesin gönlüne göre versin cinsiyeti 😌