Merve99670 Denizlerkadar kes Denizlerkadar kesin kız canım aynısı bende oldu 4 hafta önce öğrendik aynı böyle nubu
Serapazraege Denizlerkadar ben tahmin hakkımı kızdan yana kullanmak istiyorum. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏
huysuz__ Denizlerkadar hiç erkek çıkıntısına benzemiyor düz burda, kız 🌸 ama bazı erkek bebeklerin de düze yakın oluyo burda denk geldim
Denizlerkadar Tugba1tugba Sanki düzlükte var gibi geldi kafam çok karıştı doktor da kesin birşey demedi kordonlar yanıltmasın bizi haftaya tekrar bakalım dedi 🤷🏻♀️
Denizlerkadar Sanki düzlükte var gibi geldi kafam çok karıştı doktor da kesin birşey demedi kordonlar yanıltmasın bizi haftaya tekrar bakalım dedi 🤷🏻♀️
Denizlerkadar huysuz__ bir oğlum var önce sağlıklı olsun inşallah bu kız olsun isterim, ramziye göre de kız çıkıyordu
Denizlerkadar prens_prenses_annesi Ay inşallah oğlum var birde kızım olsun çok isterim tabi öncelikle sağlıklı olsun da :)
huysuz__ Denizlerkadar ramzi teorisi çin takvimi gibi ya tutarsa hesabı da nub öyle değil, inşallah kızdır ☺️onu da tatmak nasip olsun🤲🏼🌸
MiracAlpinveUmutunAnnesi Denizlerkadar Rabbım kalbinize göre versin inşallah bende öyle istiyorum bir oğlum var birde kızım olsun istiyorum inşallah 😊
GrkmDmn huysuz__ Baktınız ama tekrar bakabilir Misiniz bize 🤣🫣 ben bakıyorum bakıyorum söylediğiniz yerin neresi olduğunu algılayamıyorum ya size de zahmet olacak ama 🤣 şimdiden teşekkürler
huysuz__ GrkmDmn öncesinde ne dedim hatırlamıyorum da erkek bebek bence. Geçen biri birinde kız- birinde erkek dedim diye çıkıştı yanılabilirim yani aman diyim😅😅
GrkmDmn huysuz__ Yine erkek demiştiniz 🤣 peki nub dediğiniz yer en alttaki görüntüde görünen çıkıntı mı
1Annehnm Maviss718 Elamomy huysuz__ Kızlar doktordan çıktım ikili test yaptirdik cinsiyet goremedim dedi tahmin eder misiniz🌺💕
huysuz__ GrkmDmn En altta resimde işaretledim bak, Google görsellerde nub teorisi yaz daha net görseller oluyo