Didem27 1hamle iyim 6 hafta 4 bugün duydum kalp atışını ama kan var kese yaninda igne vuruluyorum dusuk teh -
051020antalya 1hamle bende kanda öğrendim henüz 4+4 gün aşırı kan vereceğim. cuma günü keseye bakacağız inşallah 🥰
Beyazmelekkk 1hamle keseniz kaç mm peki ? Bende alttan baktirmadim karından baktı kese gördü henüz bebek yok. Kese 17.8 mm çıktı .
Beyazmelekkk 1hamle hemen hemen aynıyız seninle kesen de 17-18 mm olmuştur benim gibi. Ne zaman Dr a gideceksin ben Çarşamba gidicem bakalım gözükecek mi boş gebelik mıdır diye korkuyorum
1hamle Beyazmelekkk olabilir canım hiç endişelenme benim 2 tane kaybım var Allah nasip etti çok şükür fazla kurcalayınca hep sıkıntı oluyor kendimden biliyorum
CananErdl Bende 21 temmuzda kaset testle ikinci çizgi silik şekilde öğrendim daha doktora gitmedim nasipse sabah sağlık ocağında bi kan testi yaptırayım diyorum. Yoksa direk doktora mı gitmeliyim uygulamaya göre 5 haftalık tam
CananErdl Yasmncm bende öyle yapayım diyorum. Nasip olursa ikinci olacak. Oğlumda çok erken gitmiştim baya bekledim kalp atışını
Beyazmelekkk 2melekannesi1 hayırlı olsun 6+2 yazıyor ama allta ? Dr ne dedi peki bebek için ne zaman gozukurmus?