Selintrkn Öncelikle herkes gibi bende yazmak için tam 42 hafta bekledim ama bebeğim baya yaramaz 3 ay 8 günlük olduk ancak yazıyorum Son iki hafta hergün kontrole gittim lakin ne gelen var ne giden bi sorun görünmediği içinde bekletti doktorum artık riskli olduğu için 42.haftamda doktor suni sancı için yatış yaptı ben nasıl mutlu gidiyorum hafif bi korku da var tabi ama hazırlıklı gelmiştik zaten babam ve annemle gelmiştim hemen eşimi aradım ben girmedeb gel diye o geldi işlemler bitti girdim doğumhaneye aşağıdan bi fitil koydular kızlar kimseyi korkutmak istemiyroum ama çok acıdı sonra beni bi odaya aldılar bir saat bi sorun yoktu bi saat sonunda bir sancı başladı ara sıra yokluyo bu şekilde bi 10 saat falan artarak gitti ama artk koridorda yürürken bacaklarım titriyo ağrıyı karşılamıyorum nasıl bi sancı serumlar falan takıldı 12 daatte sadece 4 santim açılmam oldu malesef devlete gittiğim için sezeryana da almıyolar beni ailemin yanına gitmem için izin verdiler benş o halde gören eşim annem babam zaten dayanamadı gidelim özele diyolar ama ben çok geç dedim gene içeriye aldılar beni 16 daat oldu tam benim 6 santim anca ama ölcem artık sancıdan inliyorum 4 ebe vardı çekirdek yiyip muhabbet ediyolar umrunda değil kimse 17.saatte nefes kontrolümü kaybettim ntsde bebeğimin kalp ritmi düşüuo beni zorluyorlar hala nefes al bebek oksijensiz kaliyo diye bebeğim için 1 saat tam bir saat resmen nefes almak için mücadele ettim ama artık ıkınmayla karışık sancı yapamadım nefesimi yitirdim başla bir doktor geldi sabah 7 de 18 SAAT oldu tam ebelere o gün ki doktora bağırıp çağırdı acil sezeryana aldılar beni ama o sancıyla 8 santim açıkla son bir saat içinde aşağıdan gelen kontorl etti canım bi dw öyle yandı çok şükür çok sağlıklı 3250 kilo bembeyaz bir kızım oldu çok çok zordu doğumum ama gerçekten unutuluyo kokusu önceki yaşamını bile unutturuyo uzun oldu biraz daha çok şey atladım kızlar hem sancı hem sezeryan yaşadım çok şükür sorunsuz atlattık o günü de rabbim bebek bekleyen anne adaylarına kolay doğum nasip etsin 🙏😊
Selintrkn gamzebella çanakkale devlet hastanesi canım daha nefes sorunum olmasa bekleyeceklerdi bi kızla birlikte girdik oda tam 30 saat beklemiş heryeri ısırık izi kendini parçalamış resmen