Mii Gg5348 31.haftam 68 ile hamile kaldım 65 e düştüm şuan 68 im hâlâ ama bence bundan sonra alcakmisim gibi geliyor istah yok mecburiyetten yiyorum bende oğlumda 12 kilo almıştım sizinki çok gelmedi bana 12-15 arası normal diye biliyorum gebelikte
irem88 gayesblog doktorum o kadar alışık ki benim bu kilo almalarıma 4. Gebeliğim hepsinde ona gittim artık akraba gibi olduk😂yani işinin gereği yavaş kilo al diyo ama tabi benim bünye kilo almaya çok elverişli ama doğumdan sonra hemen veriyorum
Yellowwolf Gg5348 Endişelenmeyin bence, ben 33+3 haftalığım 17 kg aldım🥺 Daha doğuma kadar ne olur bilmiyorum..
Starkmama21 Gg5348 aslında pek te değil ya hiç diyet falanda yapmadım paso yedim hayla yemeye devam ediyorum 🤣
Zeyyno_ Gg5348 Benmde öyle olmuştu birden aldım 12kg aldım ilk gebeligimde bu gebeligimdede yine geç aldim ama fazla almadım şu an hamile kaldığım kiloya göre 6kg almışım 35+3haftaligiz 🥰
Betul-97 Gg5348 37+5 4 kilo aldım. İlk 3 ay 5 kilo vermiştim sonra 6 kilo aldım geçen hafta gittiğimde 2 kilo vermişim
Damlaozzz Gg5348 Bende senin gibiydim çok geç kilo almaya başladım 38deyim yarın doğumum var 8 kiloyla tamamladım artık 7 kilo normal bence 😀
Minikklerinannesi5 Ben 25 kilo almıştım 1. Hamileliğimde 😁 Şimdi 2. Hamileliğim 15.haftamdayım kilo almadım daha 2 kilo verdim 😄