Gg5348 30 haftalık olduk 7 kilo almışım çok mu acaba bundan sonra daha da çok alır mıyım diye endişe ettim çok geç kilo almaya başladım ama bir anda arttı kilom🙈
Myrtle Gg5348 doktorum 13 kilo alabilirsin demisti. Ben 15 fazlayla doguma girdim.2 ay oldu dogum yapali, 3 kilom kaldi. 7 kilo normal duruyor :)
huysuz__ Gg5348 ben ilk 3 ay 5 kilo verdim bulantılardan, 3. Aydan sonra almaya başladım, 33+3 7 kilo ile devam ediyorum.
Hamide_00 Gg5348 canım ben doğuma kdr 8 kilo almıştım doktorumda 12 kiloya kdr alabilirsin sadece demişti takip ettiriyordu kilomu
Aysegencc__ Bende 33. Haftaya giriyorum neredeyse 12 kilo aldım 😅 doktorum dikkat et dedi kilona etmeye çalışıyorum bende 🤦🏼♀️
Booksandcats Bence siz gayet iyi gitmişsiniz ben 85le hamile kaldım 100le devam ediyoruz 🫠 32. Haftaya giricez
Gg5348 Tutaste_ sanki o kadar yoktur gibi düşündüm bir anda alınca korktum açıkçası şekerim çıkmadı ama bir anda kilo alıp bebeğe bir zararı olur mu diye korktum
Yusufun_Annesi22 32 haftadayiz 50 kilodan 62 kiloya çıktım, ilk doğumumda 50 kiloyla başlayıp 63 kiloyla doğum yapmıştım bu sefer biraz fazla kilo almışım ama hemen veriyorum ben dert etmiyorum asla
Kayraninnannesi Gg5348 Bence bu kilo alma olayı kişinin hamile kaldığı kiloya göre değişir. Zayıf hamile kalanlar biraz fazla da kilo alsa sorun teşkil etmez ama kilolu hamile kalanlar 10 kilodan fazla kilo alınca hem doğumu hem hamilelik sürecini zor etkiliyor. Ben 54 kiloyla hamile kaldım 62 kiloyla doğuma girdim. 10 gün içinde eski kiloma inmiştim
eozlem Gg5348 minyon biriyim. Hamile kaldığımda 38 kiloydum boyum 1.50 cm. Şuan 34 haftalık olduk toplamda18 kilo aldım 😂
HelloooMomy Gg5348 ay ben 9 kilo aldım bileee ☹️ Ama hepsinin kilo olduğunu sanmıyorum aşırı ödemliyim.