Enfal_06 Tomucuk12 evet kadın doğum doktoruna söylediğimde Perintolji doktoru daha iyi bilir kullan dedi oceon mumy kullan demişti Perintolji doktoru onu alıp kullanıyorum
biranne__ Enfal_06 onu kullanın başkasına göre vitamin değiştirmeyin size iyi gelmeyebilir bunu bilemezsiniz
yalandunyaa Enfal_06 oceon mumy Merhaba başka bir ek kullandığınız var mı sadece bunu mu kullanıyorsunuz benim de ilacım bitti 550 vermiştim Acaba sizin kullandığınız mi alsam
Enfal_06 yalandunyaa oceon mumy kullanıyorum yanında d3 vitamini demir ilacı magnezyum bunları kullanıyorum devacit yerine oceon kullanıyorum bittikçe alıyorum 460 liraya alıyorum bende
biranne__ Asli98- devam edin ama içinde magnezyum var son haftalarda değiştirir belki benim midemi bozmuştu
Enfal_06 biranne__ başkasına göre vitamin değiştirmiyorum uzman doktordan iyi mi biliyorsunuz gayete iyi geldi kaç paket bitirdim reçeteli decavitin içeriği düşük vitamin değerlerim oceon mumy le düzeldi ve tüm gebelere veriyorlar devacit reçete ediliyor diye doktorlar yazıyor gücü olmayan alır ben kimseye zorla gidin reçetesiz alın dememişim burda
biranne__ Enfal_06 ters tepki vermenize gerek yok bende kullandm o vtamini bi dönem ve midem bozuldu doktorum değiştirdi yani ilacı biliyorum ben sadece sizin yorumunuzdan anladım kadaryla bi cevap yazdm
Enfal_06 biranne__ herkesin doktoru farklıdır ben güzelce neden yazdığını verdiğini açıkladım bazı ilaçlar gebeliğin ilk başlarında herkese iyi gelmiyor biliyorum banada devacit iyi gelmedi boşa kullandım gibi bi faydası olmadı gebelikte mide problemleri oluyor onun içinde ilaçlar yazılıyor onlarida kullanıyorum
ggmom İmom kullaniyorum doktorumun da tavsiyesi ile yanında d vitanini ve demirnilaci aliyorum magnezyuma da yeni başladım degerlerim çok iyi bebeğimin gelişimi de doktorlar decaviti yazar ama siz imom ocean mumy i sorarsaniz imkanjniz varsa kullanın der
Aslisko Asli98- decavit kullandım başlarda ama sonra ocean mummy ve elenatal 2 aldım ikisinden birini tercih edebilirsin decavite göre daha etkilidir