lidyamom glcn966 Daha doğum yapmadım doğumdan sonra kontrole gideceğimiz zaman çiçek yaptırıp götürmeyi düşünüyorum
Enfal_06 glcn966 bizim doktorumuz yabancı olduğu için türk yemeklerini bilmiyor bişeyler yapar götürürüm türk mutfağından bişeyler hazırlarim bi çiçek alırız sağolsun her yazdığımda aradığımda hemen döner acil bişey olduğunda kendisi arayıp sorar
Booksandcats Ben şahsen bişey yaptırmayı pek düşünmüyorum hediyeliklerimiz var onlardan verebiliriz belki ufak bi çiçek yaptırabiliriz ayrıca bişey hazırlamam sanırım
zekiye_ssahin İki doğumda da yaptırmadım bunda da yaptırmayı düşünmüyorum açıkçası ücret veriyoruz zaten gerek duymadım
Eylulleylul Parasını veriyoruz zaten 🤣 bu zorlu hayat şartlarında herşey bu kadar pahalıyken bide ona bişey yaptıramam çocuğumun ihtiyacını alırım gerek yok yani
Sibelipekf Benim doktorum sancım olduğunda aradım cevap verme gereği bile duymadı nöbetçi dotkeor doğumumu yaptırdı onun için artık güvenmiyorum hiçbirine doğum işi birazda nasip işi kime denk geleceğinde belli olmuyor hera değişkenlik olabilri
elif475475 glcn966 oğlumda kendisine ve asistanına çikolata götürmüştük. Bir de çiçek. Şimdi bunda daha doğum yapmadan bir markadan parfüm aldım bayramda hediye olması için. Doğumda yine çikolata alırım bence fazla düşünmeye gerek kalmaz 😀
Lumlum glcn966 çiçek yaptırmayı düşünüyoruz hediye biraz riskli oluyor nelerden hoşlanır tam kestiremiyor insan
Dml991 glcn966 dr işini yapıyor maaşını alıyor sonuçta bence bişey almak gereksiz babasının hayrına mı doğurtuyo 😂
ykaya18 glcn966 ben hiç bu kadar ince düşünceli değilim ama geçen sene kürtaj olmak zorunda kaldım doktorum o kadar tatlı bir kadın ki herşeyi çok güzel atlatmamı sağladı, annem kontrole giderken kadına fular almıştı 🙈🙈