esdemiralay Dicle3535 Ayy aynı gidiyoruz son adet tarihim 20 Aralık doğum tarihi 25 Eylül görünüyor kız bebişimiz olacak ❤️🥹
Zeynepci012 esdemiralay merhaba benimkide 21 aralık 26 eylül normal olursa ama sezeryan olursa kaç olur acaba 🥹
Dicle3535 esdemiralay ay evett benim de son adet 20 aynıyızz cinsiyetimiz erkekk😍 sağlıkla gelsinler inşallah 🙏
Lolaa2727 Aycanby saglikla gelsin minik prenses benimde sicaktan ayni sekilde isilik gibi kabarıyor kucuk küçük kaşınıyor bide 🙄
Lolaa2727 Zeynepci012 rabbim sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin ama insallah normal dogum olur sezeryan cok zor diyor yeni dogum yapti arkadasim 🙏
esdemiralay Zeynepci012 ben onu da sormuştum doktoruma 15 Eylül demişti sadece 10 gün öncesini söyledi yaklaşık olarak 38+4 falan oluyor sanırım
Zeynepci012 Lolaa2727 herkesin bünyesi farklı diyorlar pozitifde çok negatifde bizim ailede çatı darlığı varmış annem diyor yapamazsın zorlamaya gerek yok bilmiyorum 35 haftayı bekliyorum çatı muanesine bakıcam ona göre artık hakkımıza hayırlısı olsun🤲🏻♥️
Serife3304 Lolaa2727 valla nasıl olacak hiç bilmiyorum heyecan ve korku bir arada 😂 amin inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım evlatlarımızı 🤗
Doamomy12 Lolaa2727 Bizde bu gün 32 haftaya döndük 31 bitti çok şükür 17 eylül tahmini doğum bizimde kızımız olucak inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza bebişlerimizi 🤰🏼🙏🏻