Nurkose1 41 haftalık gebeyim yarin yatisim yapilacak , bugun son kontrolde sanci cikti açıklık gene yoktu doktor suni sanci ile başlatacağıni söyledi, suni sanciyi nasil kolaylastirabiliriz tavsiyeleriniz neler ne önersiniz bu sekide dogum yapanlar
papatya2412 Nurkose1 bol bol hareket et canım asla yatma yatarak sancıyı karşılamak çok zor iki doğumumda suni sancı ile oldu ikiside 7 saatde doğdular. Sancın geldiğinde çömel kalk ördek yürüyüşü yap. Doğumun çok kolay geçer inşallah Allah yardımcın olsun🥰
esraEb Nurkose1 ben de 40+3 de doğurdum. Direkt suni sancı verdiler. Ağrım sancım açılmam bir şeyim yoktu. 5 saat sürdü. Korkutmak istemem ama travmam oldu resmen. İnanılmaz korkunç ve zor. O anı hatırladıkça stresten midem bulanıyor 😤
BerivanLina Nurkose1 benimde her iki dogumun suni sanciyla baslatildi biri 40. Hafta 5 saat surdu. İkincisi 40+3 6 saat surdu. Bol bol squat yap sanci geldiginde. Bebek ciktiktan sonra herseyi unutuyorsun cnm bnm . Rabbim tek sancida kurtarsin seni 😘
Birisi00 Nurkose1 İki doğumum da suni ile başlatıldı. İlk başında dozu düşükten başlatıyorlar. Sancıları rahat karşılıyorsun. Doz yükseldikçe dayanması biraz zor. O esnada bol bol derin nefes al ver. Dua etmeye çalış. Nst bağlı olursan uzandiriyolar. Ben bağlıydım şiddetli sancılarda yürüyüş yapamadım. Ama yürüyüş de rahatlatıyor. Sormak istediğin başka birsey varsa cevaplarım. Birde Meryem ana otunu unutma
papatya2412 Nurkose1 arada bir nstye bağlıyorlar tabi ki onun haricinde ebeler de sürekli hareket etmemi söylemişlerdi
esraEb hayalim35 ayy nasıl dayanılır o acıya ağrıya. Benimki çok zor geçti doğurmaktan vazgeçiyordum 😄Allaha şükür erken doğdu. Çok kestiler beni doğumda da bebeğimin kafası şişti onun psikolojisi ayrı. Vakumla çekmediler ama şişti işte. Çok şükür 40 ona kadar düzeldi ama doğum full travmam kaldı. Basürüm çıkmıştı bide 😤
Nurkose1 Birisi00 gece 3 de meryem ana otunu koydum suya açıldı inşallah rahimde açılmıştır, gene fazladan almistim onuda yanimda götürucem hastaneye insallah
_Prensesveprensannesi_ Nurkose1 Meryem Ana otunu nasıl yapicam sancım başladığı an mi koymam lazım suya hengi duaları okumam lazım
Birisi00 Nurkose1 Hemen ilerledi. 9:30 gibi düşük dozda suni bağladılar 4cm açıklık vardı. 10:30 da mola verdim. Yürüyüş felan yaptım. 11 gibi tekrar bağladılar. Şiddetini artırdılar. O sırada düzenli ve şiddetli sancılarım geldi. 12:47 de doğurdum.
1Cerenarslan1 Nurkose1 benim 40+3 te yatışım yapıldı 3 cm ile suni sancı takıldı hiç sancım yoktu diye ama açılmam hic ilerlemiyordu doktor sezeryana alabiliriz böyle giderse diyor ben hem sancı çekiyor hem ayetel Kürsi okuyorum sürekli Allah’ım nolur normal dogurayim diye sezeryandan korkuyorum çünkü 😂her neyse 4 saat geçti 3 cmden bi anda 10 olmuş bebegim kafası gelmeye başlamış o an çünkü ıhhh diyesi geliyor insanin kendini sıkarak doktor koştu kız diyo doguruyorsun yürüye yürüye çatala çıktım çocuğumun kafasıyla beraber hahshshssh sonra işte 10 dk da doğurdum suni sancı alırken yürüdüm odanın içinde sürekli kendimce eğildim kalktım yeri geldi yatağa geçtim kivrandim ama sancı alırken zerre bağırmadim kendi kendime döndüm durdum sende korkma bebek kucağına geldiği an o kadife gibi yumuşacık tenini hissettiginde hiçbir şey kalmıyor geriye 🥰🤗hatta şuan 2. Yolda 5 aylık oldum ilk gebeliğim de biliyorum acı çektim cok bi süre de gecmedi ilk kizim 20 aylık oldu hala hatırlıyorum ama geciyor biliyorum ilk gebeliğim de hep araştırma yapardım bebek haftasını inceleyip dururdum normal doğum hikayeleri okur dinlerdim deli gibi şimdi hiç bazen hamile olduğumu unutuyorum bi tekme atiyor kendime geliyorum 😂tek isteğim aksilik olmasın ve normal dogurayim 🫣🫣🫣demek istediğim olmayacak biseyse insanlar 2,3… Niye yapsın ki 🥰🫣
hayalim35 esraEb aynı şeyleri bnde ilk doğumda yaşadım öğleden snra 14.00 da yatış yapıldı ertesi gün öğleden snra 14.06 da oğlum doğdu defalarca bağırdım istemiyorum sezeryan yapın dedim ıkınma anında bayıldım en riskli anda bebeğimin başı şişti basür bnde de çıktı😄 doğum snrası dikişler öldürdü beni 20 gün doğrulamadım bile göğüs yarası cabası
Ftsgktrk Allah yardımcın olsun diyeyim çünkü bende panik atak sebebi oldu 19 saat suni sancı aldım kötü bir deneyimdi ama benim senin gibi sancı çıkmıyordu hiç birsey yoktu 42 haftadaydim Allah kurtarsın inşallah
Tubatgn Nurkose1 5 saat sonunda doğumum oldu. Bol bol yürü. Ikınma isteği geldiğinde yere çömel ve büyük tuvaletini yaparcasına ıkın.
esraEb hayalim35 ayyyy aynı kendimi gördüm şu an. Benim de ilk bebeğim. 11 aylık şu an bebeğim. Göğüslerimle hala uğraşıyorum sürekli süt kanallarım tıkanıyor. Ben de travma olmasın da kimde olsun. Çok şükür rabbime bebeğim sağlıklı bi şekilde büyüyor ama benim için inanılmaz zor günler 😤