Merve_dmr Merhabaa ben 20+3 haftalık gebeğim ama karnımın alt tarafları bazen kaşınıyo çattlamasını önleyici krem önerisi olan varmı kullanıpta memnun kalan ?? Şuan saf zeytin yağı kullanıyorm en safı katlı maddesi olmayanı o ama bilmiyorumm ne yapsam başkaa 🙄🙄
MerveNural Merve_dmr hic bisey😢😢malesef 33 haftaya girdim su ana kadar bi cizik bile yoktu ama bu sabah catladigini gordum ilk gunden beri bebek yagi salyangoz kremleri vs. Kullandim catlayacaksa catliyor kaşımamaya gayret göster yine de en aza indirmek icin bebek yagi falan sür ama bos
Kubrakuzey Merve_dmr doktorum bana vücut yapınla alakalı pahalı kremlere boşa paranı dökme çatlayacaksa ne kullanırsan kullan çatlar dedi için rahat etmeyecekse al bi bebek yağı nemlendir dedi 🙄
Zynur16 Merve_dmr ben bugün gördüm limonu kesip üstüne karbonat döküyodu karnında çatlak oluşumunda filan yardımcı oluyomuş haftada 3veya 4 defa uygulandığında çatlak olursa yok ediyormuş
Drysmsn 15 haftalık hamileyim doktorum bebe yağı ve zade vital cocoline adında doğal bir çatlak kremi yazdı kullanıyorum şu an çatlak hıc oluşmadı bakalim
Merve_dmr Drysmsn ilerleyen zamanlarda oluşmaz inşallah zadevital cok iyi bi marka zaten yağ konusundada onu araştırrayımm teşekkür ettim 😊
Esmakartal1 Merve_dmr valla canım duştan sonra saf vazelin sürüyorum kurumasın diye ama genel olarak çatlamayacak gbi geliyor önemsemiyorm inşallah çatlamaz ☺
rileyss Merve_dmr ben sabah aksam lierac, dus sonrasında da palmers tummy butter kullanmıstım hamileligimde ve hic catlagım olmadı. bol su da icmeniz lazım tabii, sadece kremlerle onlem olmuyor
Merve_dmr rileyss evet tabi içten nemlendiriyor su vucudu o yüzden suda cok öenmli çok teşekkür ederimm 🤗
Merve_dmr Esmakartal1 inşallahhhh korkunçç oluyorr bi gebede görmüştüm bayaa byaa çatlamışş yanıkk gibii kesik gibii 😮