Pemberuya Kızlar oğlum 1 yaşında beni deli ediyor yaz günü sıcak bir yandan sürekli istiyor ki ben yerde oturuyum emsin sinirlerim bozuldu artık nasıl bunu unutturabilirim
3_oglan_annesi Pemberuya daha erken kurtulmak için emzirin ilerde dizi birakacak zaten birde meme dışında başka şeyler yiyip içiyor mu birde emzirfiniz arada başka şeyler oyalandirin oyunlar mutfkda yemekler yapın dışarı vs yedi 24 emzirin demiyrm ama yinede emzirmeyi birakmayin
NerminAyla Pemberuya sadece tahmin yürütüyorum. Belki dönemsel bir şeydir en güvende olduğu yer orası olduğu için geçici olabilir
Pemberuya 3_oglan_annesi yok demek istediğim memeden kesme değil sürekli emmek istemesi bu ara pek yemiyor işte meme istiyor
3_oglan_annesi Pemberuya hawalar sıcak iştah sıfır olur genelde birde dış cikmadiysa oyuncak etmistr sizi bnmkilerde oleydi habire memeydi normalde emziririm üst üste isteyince farklı seylre yonlendirirdm araya zamn koyarak emzirirdm genelde
3_oglan_annesi Pemberuya sürekli ewde mi ara ara dışarıya çıkın arkds ortamı falan daha çok küçük olduğu kendini orada rahat ve guwende hissediyr yani normaldr biraz idare edeceksiniz mecburen ☺️
3_oglan_annesi Pemberuya sizi stres topu yapmış hani emzirin başka şeyler koyun araya yine emzirin memeye düşkünler malisef kesmeyi bırakana kadar sıkacağız disimizi 🤭