Sarina98 metemom_ kız nasılsın? Nasıl geçiyor? Ben sıcaktan bunaldım artık. Bugün Dr a gittik. En fazla 20 ağustosta alırım dedi erken gelmezse. 😐
metemom_ Sarina98 zor geçiyor canım ya birden o kadar çok ağırlaştım ki hiç şey yapmaya halim yok üstüne sıcaklarda eklenince iyice perişan oldum üstüne birde ev temizliğiyle uğraşıyorum benimki normal doğum olacağı için günü de belli değil 🥲senin nasıl gidiyor ilk bebek mi
Sarina98 metemom_ bende 2ci bebek, ama bu temizlik işi benide aşırı zorluyor. Dr sezeryan diye 20sine dedi ama bende erken geliyor bebek. Ağırlık bana da yüklendi. Evdekilere bana yemek demeyin diyorum artık, yapamıyorum hiç birşey.
metemom_ Sarina98 bu gün mutfak dolaplarını biraz biraz yapmaya çalıştım üçüncü dolapta pes ettim bayılacaktım artık sıcaktan ailemden kimse de yok yardıma çağıracak perişan oldum Allah’tan hastahne çantasını hazırlamışım
Sarina98 metemom_ ayyy çok iyi anlıyorum geçen ben evleri dip köşe sonra ardından mutfak dolapları falan gece agliyordum resmen. Şimdi pes ettim eşimden rica edeceğim yukarı dolapları silmesi için, başım döndü. Çok yukarıları silemedim. Çok kötü gözüküyor oda🤦
metemom_ Sarina98 bende yarın eşime yaptırmayı düşünüyorum bende yerleri temizlerim ama eşimin yaptığı asla içime sinmiyor
Sarina98 metemom_ bende anca dolap kapaklarını sildiririm bir kaç kez, diğer ishlerde benimde içime sinmiyor. Çok ağrım ve ya halsiz oldugumda belki elektrikli süpürgeyle biraz ortalığı toplatırım ama o kadar yani😃
Kaderimmmm16899 yokusbebek benim ilk doğumum normaldi bunda da normal doğum istiyorum canım bana doktor 23 eylül doğum dedi sana ne dediler canım 😊