Hayallerdualaraemanet140822 Kızlar yeni 4 5 haftalık hamileyim az önce birden kasığıma bi ağrı girdi yürüyemedim normal midir korkuyorum da? 🥺
Beyazmelekkk Hayallerdualaraemanet140822 normaldir canım anı hareket yapma cinsel ilişkiden uzak dur ağır kaldırma dinlen yenisin çünkü
Dfnsyn Hayallerdualaraemanet140822 ben de 6+4 haftalığım bana da oluyor ağrı girmesi ama, benim doktorum normal demişti korkmayın. Eğer geçmiyorsa doktora başvurun ama kısa sürede geçiyorsa sorun olmaz
Merve-metin Hayallerdualaraemanet140822 bende 8+2 de aynı ağrıyı hissettim ve gün boyu ara ara girdi o ağrı doktoruma yazdım rahim büyüyor ağrı olması çok normal parol iç geçmezse eğer gel her ihtimale karşı bakalım dedi ilacı içince ağrı kesildi yani ağrının olması çok normal canım
Hayallerdualaraemanet140822 Dfnsyn çok teşekkür ederim o kadar çok korktum ki sol tarafıma girdi yürüyemedim 🥺
Hayallerdualaraemanet140822 Merve-metin çok şükür ya ödüm kopuyor hele bir anda girince kıpırdayamadım seninki de tek taraflı mıydı ağrı kuzum🥺❤
Merve-metin Hayallerdualaraemanet140822 evet tek taraflıydı canım sağ tarafıma vuruyordu ağrı saniyelik böyle geçiyordu ama gün boyu devam etmişti ilacı içince şükür kendime geldim doktorum da dediğim gibi rahim bebeğe alışmaya çalışıyor rahimde büyüyor bide bunların olması çok normal ama takip er geçmezse gel bakalım demişti gerek kalmadı geçmişti canım