Hayatelif Esratufan karın yapınıza bağlı olabilir yada bebeğin duruş şekline 28+5 haftalığım canım yanıyo bazen dışarıdan da görünüyor 2 3 haftaya sizinde belli olur merak etmeyin 🤭
Pimiriya Esratufan benimde normalde sertti 24. haftadan beri çok yumuşak hareketleri var sebebini anlamadım doktora sordum normal dedi, bilen varsa yerimi alayım bende 🤗
Melisinannesiii Esratufan her gün bir olmuyor bazen sert bazen durgun oluyor anca anca hissedersinz merak etmeyin
Dns Benim de bazen biraz daha guclu bazen hafif. 26 haftalık bu arada. Kasılmalarınız oluyor mu acaba ben de onu merak ediyorum bu ara daha sık yasar oldum kasılmaları
Esratufan Kaderasminn hareketlerini sert hissetmysnz demi szde bide benm karnm sivrileşmedi yana dgru genişledi
Nes7616 Ben 27+3 baya sert ve dışardan görünüyor , doğum pozisyonu da almış bacaklar yukarda sürekli tekme atıyo
Esratufan cLearQueen kayıyordur yer değiştirir ama siz onu anlamıyosnzdr yada tekme olrak algılamşssnzdr
Esratufan cLearQueen kayrken bı yere toplanıp elinizin altından yana dogru gdıyorsa o sertlik kaymadır
Kaderasminn @Esratufan maalesef çok yavaş hareket ediyor yarın doktor kontrolüm var sorucam bakalım normalmi diye sizin cinsiyeti ne kızlarda geniş erkeklerde sivrilesiyo diye biliyorum
Ebruktk Esratufan 29 haftalığım suanda ama 28. Haftada baya net ve sert hissediyorum hareketlerini ama vücut yapısıyla da ilgili olabilir bu içinizi ferah tutun bence