Anonim189 Biraz ayakta durduğumda baskı oluyor zor oturup zor kalkıyorum, sanki göbeğim düşecek gibi çok zorlanıyorum sizlerin nasıl gidiyor 12 Ağustos kontrol günümüz en son bir kaç gün önce gittik 16 Ağustos sezaryen günü verdi
Ozgis1s Anonim189 34. Haftadayım bende sadece gece sağımdan soluma dönerken ağrım oluyor bi de bacak ağrılarım oluyor galiba artık kendimi taşıyamıyorum 😂 +7 kilo olmuşum az kilo aldım ama ona rağmen ağır hissediyorum kendimi. Zorunlu sezeryan mı sizin isteğe bağlı mı? Ve kaç haftalık olmuş oluyorsunuz sezeryanınızın olduğu gün ☺️
metemom_ Anonim189 35. Haftadayım bende aynıyım aşırı zorlanmaya başladım resmen kendimi taşıyacak gücüm yok normalde bir günde hallettiğim işlere şimdi günlerce uğraşıyorum
hilal_wq4 Anonim189 35.haftamın içerisindeyim çok yorgun halsiz uykusuz hissediyorum bir iş yapsam sanki dünyanın işini yapmisim gibi geliyor sizin bebek kac kilo iri demissiniz
Anonim189 Ozgis1s normal doğuma çok istekli değildim ama şuanlık zorunlu gözüküyor hem özel bölgem de siğil çıktı hemde bebeğim biraz iri ve kafası baya büyük gözüküyor. Geceleri benim de öyle resmen uyku haram oldu 🥹
Anonim189 metemom_ evet hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden bundan önce bile ne kadar rahatmışız aslında bu günler geçmiyor resmen
Ozgis1s Anonim189 ay inşallah sağ Salim kucağına al kavuş yavruna bende artık doğurmak istiyorum bu sıcaklara daha fazla dayanamıyorum 😂
Anonim189 Ozgis1s kesinlikle hepimiz zamanında sağlıkla kucağımıza alalım inşallah, 38+4 falan oluyor galiba siz ne düşünüyorsunuz?
Ozgis1s Anonim189 ben baştan beri normal istiyodum ama muhtemelen benimde yüksek nabız sebebiyle sezeryan olacak , eğer 38 de oluyorsa bende 22 Ağustos isticem doktorumdan 💃🏼💃🏼
Ozgis1s Anonim189 33. Te gittiğimde 44.8 cm 2389 gr çıkmıştı. Her hafta gidicem artık haftalık ne kadar kilo ve boy artışı olur ki acaba