Emos42 Diririiririm 21+4 de ölçüldü canım 23+5 28 ölçüldü pesser takılı olduğu için eskisi gibi net ölçüm yapılamıyor artık doktor artı eksi olabilir dedi
Diririiririm Emos42 bizim de 22+1 de 33 mm ölçüldü. Progestan verdiler ama doktorum kesinlikle istirahat ya da sıkı takip demedi biraz endişelendim çünkü tatil için de şehir dışına çıktık 😔
Emos42 Diririiririm bizimde tatil planımız vardı ama iptal etmek zorunda kaldık umarim siz çok güzel bir tatil geçirirsiniz ama ihmal etmeyin dönüşte muhakkak doktorunuza tekrar ölçüm yaptırın bir çok doktor 25in altına düşene kadar önemsemiyor ama o uzunlukta da dikiş atılması gerekiyormus bizim haftamız ileri olduğu için şuan dikiş bizim için çok riskliymis bana o yüzden dikiş atılmadi çok ayakta kalma kendini çok yorma streste yapma tatilin tadını çıkar 🌸
Emos42 Diririiririm hiç bir belirtim yok canım ara ara vajina ağrısı yaşıyorum ama normal olduğunu kısalığin ağrı yapmayacağını söylüyorlar 16.haftadan beri kısalık var sürekli yatıyorum zaten tüp bebekle olmuştu aman bişey olmasın diye uğraştıkca yeni problemler çıkıyor saldım artık Allah’a emanet ettim
kardelen54 24.hafta halsizlik uyku hali yok ama sıcaklama durumu bende de aynı günde 2 kere duş alıyorum bir de iştahım acayip açıldı 4 aya kadar kilo almayan ben 1 ayda 3 kilo almışım bu durum da canımı sıkıyor
Aysell47 24+1 haftadayız ellerim ayaklarım ödemli hep yediklerime içtiklerime de dikkat ederim ama illa oluyo kramplardan iki gündür topallıyorum geçip gidecek inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucaklarımıza alalım da 🥰☺️
Diririiririm Emos42 canım rabbim hepimizin bebeklerini korusun sağlıkla sıhhatle güzellikle kucağımıza alalım inşallah senin için de bolca dua edeceğim. Rabbim korkutmasın vakti zamanı gelince güzellikle doğum yapalım inşallah. Döner dönmez gidicem ben de çok teşekkür ederim ♥️
Zey_zeyy Emos42 24 haftalığım artık bu evrede bebek kilo alımına başladığı için yük biniyor bel kasık bölgesine. Dr önerisiyle magnezyum kullanıyorum yatmadan, rahatlatıyor. Günlük gebe egzersizlerini yapın bana iyi geliyor tavsiyemdir.
Emos42 Zey_zeyy magnezyum düzenli değil ama arada bende alıyorum ama egzersiz yapmam mümkün değil hareket kısıtlamam var erken doğum riskim olduğu için
Lalemutlu Selenyum Hangi firmaya yaptırdınız acaba? Bende %99.9 net sonuc veriyor diye biliyorum kendi yakınımda da yasadım temız cıktı ve sağlıklı doğdu bebek. Detaylı ultrason icin farklı bir doktora daha gidebilirsiniz sıvı aldırmadan önce.
Selenyum Lalemutlu 8 doktora danıştık 3 tanesine ayrı ayrı detaylı yaptırdık, yani hepsi aynı 2 minör bulgu gördü. Hepsi amniyosentezi önerdi, tarın amniyo testini vereceğim bakalım.
denizleo09 23.hafta Sıcak beni mahvediyor ya hiç klimasız duramıyorum bende ama maşallah sanırım hamileliğin en güzel evresi bu oldu benim için. Maşallah maşallah kendimi çok iyi hissediyorum
Kvsrokumus Yavaş yavaş ağırlaşmak başladığı için yuvarlanır pozisyondayiz ama çok şükür bir şekilde idare ediyoruz kızımla inşallah buradaki herkes hayırla ce sağlıcakla bebişlerini sağlıklı bir şekilde kucağına alır zorlananlara Allah yardım etsin ♡
beyzanururey Selenyum aynı şeyi bana da söylediler 22. Haftada detaylı ultrasona gittim burun kemiği 3.5mm ölçtü perinatolog ve böbreklerinde 4mm genişleme var dedi bebeğimin cinsiyeti erkek internetten araştırdım erkek bebeklerde böbrek genişlemesi oluyormuş 1 haftadır o kadar kötüyüm ki bende fetal dna verdim sonuç bekliyorum çok şükür sizin ki temiz çıkmış içiniz ferah olsun
Denizpak Kizlar akintilariniz arttii mi benim sulu akıntım geliyor şeffaf kokusuz 4 5 defa günde doktor normal diyor ama sizler de durumlar nasıl ?