miniiiikfasulye Kızlar düğünde aile resmi çekerken kız bebek verdiler İlk çocuğum kız oldu Bu teori doğru mu bana o düşünceyle verilmedi Ama kızım oldu çok şükür 😻😻hep hayalimdi sizin başınızdan böyle bişey gectimi 🌟
momofmychildren miniiiikfasulye ilk erkek bebek kucakladım hatta yatağa ilk erkek bebek koydular ama kızım olacak 🐣
Leyla_nur miniiiikfasulye kız verdiler kız çocuğum oldu 2 yaşında şuan. Şimdi bir daha hamileyim o da erkek.
Fndaymn57 Benim suanki hamileligimde yatağıma hep erkek bebek yattı ve hep erkek bebek sevdim gördüm cinsiyetimiz kiz
prens_prenses_annesi miniiiikfasulye yatak odami yerlestirirken yatagimda erkek cocugu yuvarlamislardi bizimkiler oglum oldu
miniiiikfasulye prens_prenses_annesi çoğu yerde yatakta yuvarlamada var diye duydum bende ama insan bilemiyor tabi hurafe mi gercekmi
hepoyleolurzaten__ miniiiikfasulye 😂 Erkek çocuğu tuttum nasıl tuttuysam artık 3 oğlum var şuan ikizlere hamileyim ikizlerim den biri erkek diğeri kız 😂
Sedefege miniiiikfasulye biraz önc ablamla bu konuyu konuştuk tesadüf burda da gördüm 😀 yiğenimi kucakladım hep oynarken (erkek) oğlum oldu dedim acaba gerçek mi diye konusurken o da saçmalık dedi. En azından bende tuttu
Rabia_36 miniiiikfasulye ilk gebeligim banada nişan da kız çocuk vermişlerdi kucağıma bizimde cinsiyetimiz kız 🥰
Ask1907FB miniiiikfasulye bende gözlemlediğim hep öyle oldu banada erkek verdi erkek doğdu oğlum yinede hurafe diyelim🤣🤭
Ytsnzy miniiiikfasulye bana da iki kere verdiler kız çocuğu kızım oldu şimdi ikinci gebeliğim erkek olacak 😀