EceQueen Biz doğum paketi aldık ama özel sonuçta baba kesin girer diye düşündük. Bazı hastaneler sezaryen doğuma babayı almıyormuş. Biz de bu konuda hassasız, eşim çok çok istiyor doğumda yanımda olmayı. Medical parkta doğum yapan var mı?
Enfal_06 EceQueen doğum paketi alırken söylüyorlar zaten bize söyleyince almadık gidip başka yerde baktık gittiğimiz yer alıyor ama eşime kalmış girmek isterse girer fark etmiyor benim için
Lumlum EceQueen biz iki saat önce gün aldık babayı doğuma almıyoruz dediler ben de eşim girsin isterdim ama nasip değilmiş
Enfal_06 EksiErik koru Sincan hastanesi 1 kişi tek alıyorlarmış doğuma girip girmemesine doktor karar veriyor tam detaylı sormadım 34 haftada doğum paketi alicaz
Enfal_06 EceQueen bişey olmaz ya geçti artık doğum anında eşler daha çok doğuruyor gibi tepkiler veriyor 😂😂 en iyisi tek doğurmak
Filiz-02 EceQueen canım bende eşimin girmesini istedim katı kurallarıymış almıyorlar bende çok istiyorum girmesini
Bubu_ Ben ilk gittiğim muayenede sormuştum baba alınıyorsa geleceğim yoksa başka hastane doktor bakacagım diye alınıyor demişti korona illeti çıktı yasaktı o dönem ama benim doktorumdan aldığım söz ile eşim yanımdaydı ve aşırı destekledi beni elimi tutması bile yetti diyebilirim 2. Doğumda da nasip olursa istiyorum bu tür şeyler baştan konusulmalı bence