Nur1999 50 yüklendi aç 79 tok 178 çıktı doktor perşembe 100 yükleyelim dedi bu durumu yaşayanlar sonuçlarınız nasıldı
Dlk1ygz Nur1999 Ben çok yerden duyduğum için imza atıp yaptırmadım sizde bir yan etkisi oldu mu. Kusma bayılma vs.
_ozlmm Nur1999 Bana da 50 lik yapıldı yüksek çıktı 75 lik yapıldı daha detaylı oluyor diye oda biraz yüksek çıktı diyet ile devam ediyorum
myangelson Nur1999 tokluk yuksek çıkmış o yüzden istemis benim ilk hamileliğimde 75 yapıldı normal çıkmıştı. Bunda daha yeni hamileliğim bakalım ne kadarlık yapılacak ilerleyen zamanlarda
Nur1999 Dlk1ygz yok sadece uyku yaptı bana erken kalktığım için de olabilir ama bence yüklemeden dolayıydı
Nur1999 _ozlmm bebeğin suyu birazcık fazla olunca 100 yükleme kararı aldı yoksa bende diyetle devam edicektim hayırlısı inşallah perşembe güzel sonuç alabilirim
Nur1999 Melekozlu önce açlık kan şekerine bakılıyo ardından içeçği içiyosunuz 1 saat sonra kan veriyosunuz tokluk kanınız oluyp ama yüklenen grama göre kan alma sayısı değişiyo
Melekozlu Nur1999 Ben bugün yükleme yaptırdım bir açlık verdim ardından içeceği içtikten 1 saat sonra bidaha 1 saat sonra verdim. Mahvetti beni ya
3438FG Nur1999 Banada 50lilik ardından 100lük yaptı doktor. Merak etmeyin hiçbir sorun olmadı. Bebeğim şuan yanımda hamdolsun