Esved00 Kızlar 23 haftalık hamileyim hiç bir şey almadım daha🥲 hiç bir şey bilmiyorum anne yanı yatak nasıl olmalı, hangi markalar iyi. Anakucağını kuzenim verecek onuki ahşaptı, o iyi mi yoksa öbürlerinden mi aliyim. Yardımcı olur musunuz🌸
Sydaglsen Esved00 henüz kullanmaya başlamadım ama ben park yatak almayı tercih etmedim yatak odam müsait değil. Çocuk yatak odasını tek kişilik yatak şeklinde tercih ettim. Anne yanı olarak elele markasının elektrikli anne yanı olabilen ve park yatağa da çevrilebilen beşiğini aldım. 1 buçuk-2 yaşına kadar beni idare edeceğini umuyorum. Kız bebek bekliyorum bizde pek boylu poslu değiliz eşimle bebeğimiz de öyle olur heralde:)
Sydaglsen Esved00 eğer oda alacaksanız şimdiden artık bakın çünkü çoğu firmanın elinde hazır bulunmuyor siparişiniz doğrultusunda 0’dan yapıyolan ve bu 3 ayı buluyor geçiyor bizde öyle oldu
Gamzecikk Esved00 öncelikle bi liste oluşturun. Sonra buraya arama yerine yazarak ürünleri araştırın. Örneğin biberon yazınca zaten ne marka iyi veya kötü, neye dikkat edilmeli vs tecrübeli annelerin yorumları iyi oluyor. Sonra da fiyat araştırması vs size kalmış
yokusbebek Esved00 Elelenin sitesinden alırsanız hediye yatak veriliyor. Ama biraz ince deniliyor. Ben almadım henüz.
Esved00 Hepinize teşekkür ederim evim de yatak odam da pek büyük değil ( komidin koymaya bile yerim yok) umarım güzel, kaliteli ve kullanışlı şeyler bulabilirim
yokusbebek Meryem_01 Yanlış anladınız. Park yataktan mi bahsediyorsunuz iyi diye, hediye verdikleri yataktan mi?
Meryem_01 yokusbebek ikiside geliyor ikisinden de memnun kaldım ben gayet güzeldi yani bir bebeği idare eder yatak.
Meryem_01 yokusbebek normal sünger çok kalın olursa ara katta duramaz ondan kaynaklı yapmış olmaları lazim
Esved00 Zg99 bunu ilk defa duyuyorum bundan yana hiç bir fikrim yok. Bilgi verirseniz senirim ( fiyat, marka, konfor, kullanım)
Zg99 Esved00 yakın arkadaşım kullanıyor onun önerisiyle aldım çekimi iyi olduğunu söyledi arastirabilirsiniz sizde. Hepsiburada dan aldım 1116 fiyatı. Diğer markalar pahalı bende çevremde kullanıp da memnun olanlar varsa o şekilde alıyorum elektronik bebek ihtiyaçlarını. Ben henüz kullanmadım 23 haftalığız daha 😊