Zehraartar Kızlar 4 gün önce kan verdim beta 52 çıktı bugün tekrar verdim 1.25 negatif böyle bişey nasıl oluyor idrar da pozitif çıkmıştı bir atıp merkezinde veriyordum kanı yanlış çıkmış olabilir mi ne olursunuz bilgisi olanlar yazssın
ggmom Zehraartar aynı yerde ertesi gün ayni saatte tekrar kan verin sonucu alınca da doktora gösterin
Hulo2105 Zehraartar farklı yerde verme ben bizzat yaşadım tıp merkezinde 90 çıktı sağlık ocağında 65. Düşük yapıyorum sandım tekrar sağlık ocağında verdim 237 çıktı. Aynı yerde ver heryerin referans değeri farklı seni anca yanıltır
tamamdanolmuss Zehraartar 52 den bu kadar kısa sürede düşüş olmaz eğer kanama falan olmadıysa. Kanları aynı yerde ve aynı saatte gün aşırı vermeniz gerekiyor.
Larraa Kimyasal gebelik olmuş olabilir. Emin olmak için tekrar evde test yapın isterseniz yada başka yerde kan verin
Hulo2105 orkidemm_ farklı yer değil aksine aynı yerde aynı saatte vermesi lazım. Her laboratuvarın farklı çıkıyor sonucu
Zehraartar Gittiğim yerde gemiş kapsamlı bi Dr olmadığı için şimdi bi özel hastaneden randevu aldım orda baktırıp hem de muayene olacağım yanlış çıkmış olabilir mi
1bebe1meow Zehraartar Kimyasal olabilir kimyasalda düşüyor değerler ☹️ Emin olmak için tekrar yaptır belkide bi yanlışlık olmuştur bilinmez ki
xEndless @Zehraartar Tekrardan kan tahlili yaptır canım 2. Tahlili aynı yerde mi verdin farklı yerde mi? Birde kimyasal geçiriyorsan 52 den 1 e düştüyse kanama veya leke muhakkak olurdu sende var mı lekeleme kanama?
Zehraartar Hayır herhangi bir kanama olmadı öyle şiddetli ağrı anormal bir durum da yok gidiyorum Şuan nolur dua edin