Balgiller Selammm kızlar yarın tam 21 haftalık olucam erkek bebek bekliyorum kıyafet olarak çok bir şey almadım artık bi başlasam diyorum tavsiyeleriniz yada kalitesini beğendiniz mağazalar yada instagramda herhangi bir site var mı 🥰🙏
huzunluponcik Balgiller hastane çıkışını trendyol linda haristen qldim 2 tane lcw den aldım biraz ve instagramda en ucuz bebe marketten tulumlar aldım
Enfal_06 Balgiller civil e bebek lcw benim de bebeğim erkek erkeklere fazla seçenek yok ama civilde güzel takımlar var
zeynosileannis Balgiller ilkim bebe güzel komşum alışveriş yapmış sadece bana biraz pahalı geldi. Melon bebe ve papyonbaby var kaliteli ve daha uygun çok tatlı kıyafetler var 😊
Balgiller Enfal_06 ilk bebeğim kızdı hep erkek kıyafetlerine kayardı gözüm çok güzel şeyler varmış derdim şimdide arıyorum ya bulamıyorum erkek bebek için 🤦🏻♀️
Balgiller Cudana kitikate çok seviyorum oradan bi takım aldım bi takımda e bebekten var bu kadar 🤭 instagramda ilkim bebe diye bir site çıkıyor sürekli karşıma acaba güvenilir mi kalitesi güzel mi güvenemiyorum çok
Cudana Balgiller ben instagram üzerinden hiçbir şey almam prensip olarak, güvenilir bilindik markalar varken gerek yok bence
Enfal_06 Balgiller cinsiyetini öğrenmeden önce erkek kıyafetleri bana çok geliyordu erkeklere ne güzel şeyler varmış diyordum cinsiyeti öğrendim erkeklere bişey yok diyorum kız kıyafetleri daha fazla geliyor gözüme interneten hiç bişey almadım hep mağazadan alıyorum h&m ye de baktım dün orda da yenidoğan pamuklu kaliteli zıbınlar alt üst takımlar peluş tulumlar bile vardı
Balgiller Cudana kitikate çok hoş ama hep aynı modeller var diye çok emin olamadım mesela benim kızım 6 yaşında ona aldığım zıbınların aynısı hala var farklı olsun istedim Zara’dan aldım bi kaç parça sanırım bebek basıl olur ne kadar olur unutmuşum gelen ürünler o kadar küçük ki el kadar evdeki oyuncak bebeğe bile olmaz neredeyse 😂 iade ettim başka da bir marka gelmiyor aklıma e bebek ve lcw hariç
Zeyciikk @Balgiller bizim bebişimiz kız ama ağırlıklı olarak lcw ve babymall mağazasından alışveriş yaptık. Babymallda indirimsiz fiyatlar biraz yüksek gelebilir ama çok sık indirim oluyor ve organik bölümündeki ürünler inanılmaz güzel yumuşacık kesinlikle tavsiye ederim 🥰
Cudana Balgiller H&M de olabilir yenidoğan süreci bittikten sonra bakacağım ben de, zara kids de iyi bir alternatif
Glnrskr Balgiller Hastane çıkışımızı isimli olarak yaptırdım aşırı memnunum. Instagram adresi miraynakisdekor bakmak isterseniz. Onun dışında battaniye kıyafet vs şeylerini bulunduğum yerde ki mağazadan aldım eltim de oradan almıştı çok memnun kalmıştık. Çevrenizde varsa isimsiz mağazalar bakın derim. Elinize aldığınızda anlıyorsunuz zaten. Benim aldığım yer kalite olarak e bebekle aynı. Fiyat olarak daha uygun.