Necla1nr en önemlisi eş ilgisi zaten çevremde iki aile var birisi bebeğinin uyku saati dakikliği aman susun durun nefes almayın uyanır gibi gibi çocuğu büyük bir kaos içinde büyütttü gittiği yere götürmedi getirmedi şuan 2 yaşında neredeyse çocuk dışarı çıktığında hem arkadaşlarımız ne yapacak bilemiyor hemde çocuk zaptedilemez bir durumda ortamı terketmeleri kısa sürüyor. Diğer arkadaşlarımız daha hamileyken sizin gibi olucaz bayılıyoruz bu hallerinize çocukları herşeye dahil etmenize ve dışarıda onlarında sizinde rahat etmenize yada illa rahat edecek çocukların sıkılmayacağı bir ortam yaratmanıza dediler. Şimdi 3 aylık bebekleri var onlarda hiç durmadılar doğdu yarı kırkından sonra Antalya’ya gittiler tatile akşamları hala kız kıza çıkabiliyoruz diğer arkadaş gelemiyor pek. Yani dediğim gibi siz nasıl büyütürseniz öyle devam ediyor çocuğu bir zaman çizelgesi içine sıkıştırmadım hiçbir zaman uyku saatlerini kendi kafama kendi rahatıma göre seçmedim uykusu varsa uyuttum. Aman çocuk uyuyor susun ses çıkarmayın demedim bebeğin uyuduğu odada süpürge açtım temizlik yaptım hep. Çocuk geldi hayatım bitti demedik eşimle hayatımıza bir yol arakadaşı daha katıldı diye baktık her zaman evet bazı yerde çok çok zorlanıyoruz ama onların özgürlük alanını kısıtlamadığımız sürece hiç zaman kötü geçmedi anlarımız. AVM’de yerlerde yuvarlanıp yerleri de yaladılar çevreden ne biçim annesin alsana kaldırsana bakışı da aldım direk yüzüme böyleleri de anne oluyor yapmayın yavrum siz çocuk diyenlerde oldu 😂 herkes dört dörtlük değil ben de böyle rahat anneyim patates anne bende böyle rahat ettim çocuğumsuz birşey yapamam hatta gece çocuklar uyuyunca yediğim cipsin çikolatanın bile ay ama Alparslan çok severdi bunu ya diyip kapatıp sabah onunla beraber yemek için kaldırırım 🤣🤷♀️ herşeye dahillerse onlarında istediği şeyi kısıtlayamam o an orada yuvarlanmak camları yalamak istiyorsa buyursun yapsın çekip sürükleyen ağlatan anne olmadım olmayın olanları da gördüm görüyorum diken üstğndeler 3 senedir hayatlarında bebek var diye tatil yapmayan evden çıkmayan hatta bebeğe zor bakıyorum diye annesinde kalan insanlar gördü gözlerim 🤷♀️🙊