Lovelovebaby Kızlar bugün 28 haftalık olduk kontrole gittim boy 34 cm kilo da 1161 çıktı .ama boyu kısa gibi geldi bana sizce nasıl ki 😶😶😶😶
Haticemhy2727 Lovelovebaby bende 28 haftalık hamileyim 26+4 haftalık gittim kilosu 1255 dedi boyunu söylemedi sadece 28 haftalıkla uyumlu dedi ne kadar yani bilmiyorum
Derya237 Lovelovebaby 29.haftadayız bizde boy 38 cm kilo 1250 ölçüldü. Doktorumuz normal dedi. Normal bence
Lovelovebaby Ceyda24 iyi dedi doktor da ama bazı yorumlarda 27 haftalığız 39 cm filaniz demişler o yüzden
Gzm34 Lovelovebaby bence normal ya. Bende 27 de gittiğimde 36 cm 1071 gram demişti bana da kilosu az gibi geldi ama hepimizin boyu kilosu vs farklı yani herkesin çocuğunun gelişimi aynı olamaz. Haftası ile uyumlu olduğu sürece sorun olmaz.
Nlla Lovelovebaby Bende bugün gittim 28+2 yim 34 cm dedi kafama taktım. Her yerde 36-38 cm yapıyorlar hocaya söyledim normal dedi kafana takma dedi bana da 🥲
Hatice-21 Kızlar zaten doktorlar bu ölçümleri ortalama olarak söylüyorlar kesin bir ölçüm gibi düşünmeyin