momofmychildren Kızlar hamileliğinde düşük tansiyon yaşayan oldu mu sabahtan beri sersem gibiyim kafami kaldıracak halim yok çarpıntım da var doktorum henüz dönüş yapmadi endişe etmeli mıyım doktora gitmeli miyim?
Betul-97 momofmychildren Acile git benim doktorum bebeğini hissetmezsen, kan ve suyun gelirse, tansiyonunun çıkar ya da yükselirse gel ben yoksam acile gel dedi
momofmychildren Betul-97 bebeğin sabahtan beri hareketini hissettim bir iki defa ama.kalp çarpıntısı olunca bebek için endişe ediyorum eşim de işte telaşlandırmak istemiyorum
zeynosileannis momofmychildren aslında düşük değil normal ama size az gelmiş olabilir bana doktor düşükten çok yükseklikten korkarız demişti yine de çarpıntı falan varsa doktora bir danışın bence
Sevcan62 momofmychildren benimde 10-5 çıktı iki gün önce doktora söyledim düşük tansiyon önemli değil yüksek tansiyondan korkuyoruz dedi
Liv3652 momofmychildren tansiyonunuz normal değerlere göre çok iyi çarpıntınız sıcaktan ya da vitamin değerlerinizden varsa tiroitlerden de olabilir hastaneye gidip hem kontrol etttirbilir hem de kan da verebilirsiniz tansiyonunuz ölçütünüzde nabzı sayınız kaç çıkıyor
momofmychildren Liv3652 benim hep 12/8 çıkıyordu bu bana fazlasıyla düşük geldi sanırım hâlâ kafamı kaldıramıyorum doktorum dinlen dedi ama kalp çarpıntısı devam ediyor
Tugbacim34 @momofmychildren benim de birkaç seferdir aynı bu değer de çıkıyor sanırım sıcaklardan. Bir ılık duş al sakinleş. Hala devam ediyorsa çarpıntın acile falan git baksınlar. Bence panik yaptığın için çarpıntın olabilir
momofmychildren Tugbacim34 aslında panik değilim hatta uyudum uyandım klima felan da açık yattım tüm gün hiç bişey yapmadım ama kendimi tuhaf hissediyorum Duşa girecektim ama evde tekim basım da ara ara dönünce cesaret edemedim eşim işte
Tugbacim34 @momofmychildren kız iki dakika gir duşa birşey olmaz. En azından ferahlarsın. Azıcıkta cam pencere aç bi hava al kendine gelirsin
Seliinkahya momofmychildren Korkmayın benim her gün başım dönüyor ve geçmiyor tansiyonum hep düşük sakin kalın zaten haftanız çok ileri doğum yaklaşmış
Seliinkahya momofmychildren 27. Haftadan beri kalp çarpıntısı yaşıyorum kardiyolojiye gittik hamilelikte normal dedi
momofmychildren Seliinkahya evet çarpıntı normal ama benim normalde tansiyonum 12/8 gebelikte de öyleydi şu an düştüğü için tüm gün yattım kafamı kaldiramadim ve çarpıntı beni çok rahatsız etti bebek huzursuz olacak diye endişe ediyorum