Yasminnnnn Ece5454 Been Urfa’da doğum yapicam ailemin yanında ama eşimde doğumdan bir kaç gün önce gelmiş olacak Allah kısmet ederse 15 20 gün sonrada Mardin’e evime gecicem inşallah arabayla
Cosimaniehaus Ece5454 ben 40ımız çıkınca gitmeyi düşünüyorum. Tabi eşim doğuma gelip o da 40 gün de benimle kalırsa:) kalamazsa 20gün falan beraber kalıp döneriz bebişin durumuna göre. Zaten 1buçuk aydır falan ayrıyız 😓 29+3 olduk daha
Ysmcrs Cosimaniehaus bende öyleyim kaynanamdayım doğum burda olacak 20 gün sonra kendi aileme giderim bir hafta da kalıp evime gitmeyi düşünüyorum
Cosimaniehaus Ysmcrs ben ailemin yanına geldim. Yaşadığımız yer aşırı sıcak dayanamadım. Doğum da Eylül sonu gibi . Bebiş toparlanana kadar ailemle kalacağım. Eşten uzak kalmak zor ama sürekli birbirimizi motive ediyoruz bebek için diye
Cosimaniehaus Ece5454 gerçekten o çok zor geliyor. O diyor seni oraya atıp gitmişim gibi, ben diyorum seni orda bırakıp gelmişim gibi😅
Ece5454 Cosimaniehaus kesinlikle öyle çok duygusalım yani ayrı kalmak çok koyuyor her ne kadar anne evi olsa da kendi evin gibi asla olmuyor bende bebiş doğsun toparlansın gideceğim bi an önce 😂 ara ara geceleri ağlıyorum zaten hormonlardan galiba 😂
Cosimaniehaus Ece5454 ben çok etkilenmedim duygusal olarak:)hamilelik boyunca bi kere bi ağlama krizine girdim biriktirip ağlıyorum sanırım😅
nazel123 Kaçıncı haftada gideceksiniz bizim de mesafemiz o kadar var bir yanım evim gibi olmaz hiçbiryer diyor bir yanımda oranın koşulları vs daha iyi diye gitmek istiyor