Yldz-z GozdeKB inşallah bende sizin gibi haftaya görürüm 🥰 Geç döllenme oldu 6 haftalık gibi birşeyim doktor net bir şey demedi başka doktora gözükeceğim şuan kese sağlıklı ama bebek yok kalp atışıda yok dedi😞
GozdeKB Yldz-z benimde yoktu 6. Haftada dün 7 hafta olduk hem bebeği hem kalp atışını duyduk bi kızım var onu 6. Haftada kalbini duymuştum her gebelik farklı oluyormuş onu öğrendim
2cocukluana_ GozdeKB benim de o haftalarda vajinal ultrasondan görülmüştü o da çok az 7 8 hafta en garantisi tatlım sakin ol
GozdeKB 2cocukluana_ ilk kızımda 6+1 haftada görmüştüm kalp sesini duymuştum bunda 7+1 gördük kalbini dinledik ondan endişelendim boş gebelik falan mı diye
GozdeKB Nehir-Poyraz benimde ikinci gebeliğim ilk kızımda 6+1 haftada görmüştüm kalp sesini duymuştum bunda 7+1 gördük kalbini dinledik ondan endişelendim boş gebelik falan mı diye
Nehir-Poyraz GozdeKB bendede aynısı oldu ilk bebeğimde 6.haftada duymuştuk bunda 8.hafta duyunca korkmuştum bende ama 19+5 olduk bile korkma 😘
Yprkk GozdeKB kalp atışı 7. Haftadan sonra oluyor canınızı sıkmayın daha minik hayırlısıyla duyarsınız inşallah 🌸