Nananan Elzemm_ gri kahverengi o renk şeyler almıştım hastane çıkışı yeşil almıştım Ztn ilk 3 ay için hazırlık yapmıştım ben sonradan cinsiyetine göre ihtiyacina göre yavaş yavaş aldım
Elzemm_ Nananan şanslısın o zamn ortak renk aldığın için büyük sürpriz ve şaşkınlık olmuş inanamaz çocuğunu kendinin olduğuna kız diye bilince hayır demedn mi 😂
Merve_kucuk Moon_Mom kesin dedi mi doktor☺️😁 hayırlısı olsun inşallah detaylıya kadar bekleyin bence☺️
Nananan Elzemm_ çocuk çıktığında ilk şeyine baktım kiz mı erkek mi diye 🤣 Bir kız bir erkek diyorlardı sürekli net bişey yoktu ama detaylida kız dediği için ona daha çok güvenmistim
_2prensesannesi35 Merve_kucuk merhaba bana da bakabilirmisiniz 01/06/1988 Mayıs da hamile kaldım son adet 8 Mayıs
_2prensesannesi35 Merve_kucuk teşekkür ederim 🤗 iki kızım var erkek istiyoruz nasip bakalım sağlıkla olsun öğrenince yazarım
Cagla96 Merve_kucuk erkek dediler demişsiniz merak ettim kaçıncı haftaya kadar erkek demişlerdi hani pipi görüp mü öyle demişlerdi
Merve_kucuk Cagla96 Evet doktor erkek dedi kesin mi dedim evet dedi detaylıya kadar erkek diye biliyordum😁 sonra detaylı da kızımın olacağını öğrendim 23 haftalıkken☺️
Cagla96 Merve_kucuk ilk kız dediler sonra erkek dediler kesin😂 bakalım detaylıya giricem 1 2 haftaya ne olacak