Nananan Merve_kucuk çok tşk ederim şuana kadar 4 tahmin yaptırdım 2 kız 2 erkek çıktı bakalım ne çıkıyor İlk bebeğimde böyle belirsizdi netleşmemisti bir türlü 🤭
Merve_kucuk Nananan ilk çocuğunuzunkileri verin ona bakalım doğru çıkacak mı 😁 hangi sene hamile kalmıştınız bide SAT neydi ☺️😁
Nananan Merve_kucuk son adet tarihimi hatırlamıyorum ama o zmn 17 yaşındaydım Şubat ayında hamile kaldım 20 Şubat fln olması lazım net değil ama 15 Şubat ile 25 Şubat arası net orası 2022
160721P Merve_kucuk 28 Ocak adet tarihim Şubat ayında hamile kaldım 20.07.1996 doğum tarihim bnada bakarmisinz
160721P Merve_kucuk evet 1 doktor erkek dedi biri erkeğe benzemiyor dedi sonra biride erkeğe benziyor ama emin değilim dedi filan
_2prensesannesi35 Merve_kucuk merhaba bana da bakabilirmisiniz 01/06/1988 Mayıs da hamile kaldım son adet 8 Mayıs
anonimuye Merve_kucuk merhaba banada bakar msnz dogm tarihi:16.07.95 Sat 01.06.24 gebe kalma ayı haziran
Nananan Merve_kucuk ilk gebeliğimde 17 haftada detaylı ultrasonda bile 5 tane doktor vardı kiz demişti 😂
GrkmDmn Merve_kucuk Bana da bakar mısınız 22.09.1991 doğum tarihim son adet başlangıcı 9 nisan ama doktor geç döllenme dedi 14 nisana aldı
anonimuye Merve_kucuk 29 yaş haziran için kız gördüm ama 🤓🤓 bu işte bir terslik var. Neyse hayırlısı olsun hepimiznki saglıklı olsun inşallah🙏🏻😇