minik_kurabiyeee Digitürke güvenme D-Smart Digitürk çağrı merkezi işi olarak ben sahibinden de ilam görmüştüm 3-4 ay çalıştırdılar 2 ay deneme dediler paramı vermediler ha yatircaz ha yatırdık ödeme bekliyoruz dediler SGK yatirmadilar sonra battik biz dediler daha sonra bana onlar ulaştı biz merkeziz bayimizle yaşadığınız problemden ötürü ulaşım sağladık bizlerle yola devam edermisiniz felan dediler yaşadıklarımı anlattım aynı şeyi yaşamak istemiyorum dedim 2 hafta deneme süresi dediler günde 35-40 satış yapıyordum satış primi vermediler biz sana satış yap demedik sen yaptın satış sonrası kurulum gerçekleşirse prime hak kazanırsin dediler deneme sürem bitti sigortami yaptılar 1 hafta sonrasında hamile olduğumu öğrendim takım liderine söyledim kontrole gidicem diye yollarımızı ayıralım senin mide bulantin olur hastahane kontrolü derken satış yapamazsın dediler paramı da vermediler benden tavsiye kariyer.net üzerinden çağrı merkezi iş ilanlarina bakın Anadolunet ve Digitürk D-Smart çağrı merkezlerine güvenmeyin benim dilim yandı şimdi deli gibi çalışmak istesemde kimseye güvenemiyorum ekol hastanesi bile aradı cidden hastahaneymis güvenemedim ve kaçırdım resmen bunun pişmanligini yaşıyorum hala 😭😅😅😅