betyy16 Merhaba, bebek odasını düzenlemeye ne zaman başladınız? Kıyafetleri yikama ütüleme işlerini ne zaman hallettiniz?
emirtimr1 betyy16 20 küsürlerde ben odasını hazır ettim dolap vs büyük eşyalar kıyafetlerini de 31/32 arası yıkadım ütünledim derken o ara bitti
Hulo2105 betyy16 dolabını 18. Haftada,yatağını 30. Haftada kurduk. Kıyafetlerini 29 da yıkadım kuruttum ütüledim 1 hafta sürdü. 35. Haftadayım bugün hastane çantasını yapıcam
Booksandcats Haftada hastane çantasına kadar hazırlamıştım iyi ki de erken yapmışım şimdi bu sıcaklarda hiç yapamazdım 31+4 olduk 🥲
betyy16 Booksandcats siz baya erken hazırlamışsınız bende hazırlamak istiyorum artık ama toz olur vs diye çekiniyorum şu an 24 haftalığız
Booksandcats betyy16 bizim fazladan bir odamız vardı mobilyalarını oraya kurdurduk dolap zaten kapalı eşyaların da üstünü örttüm çarşafla odanın da kapısı kapalı bişey olmaz diye düşünüyorum 🙈
annesininballisi betyy16 32+2deyiz 💙 kıyafetlerini 2 hafta önce yıkadım çantamı hazırladım ama daha oda takımını almadığım icin mecburen hurçla kaldırmak zorunda kaldım 😔 dünde odasını boyadık bu haftasonuda insallah odasını almaya gidicem ama kendimi cok geç kalmış hissediyorum aslında esya olarak sadece odası kaldı anne yanı beşiği bebek arabası vs herseyini aldım yine de erken doğum riskim var ve sürekli ayakta kalamıyorum o yüzden gözümde büyüyor isler 🥲 annem ablam iyi ki varlar yoksa hiç bişey yapamazdım heralde ❤️🙏🏻
Cudana Hafta sonu tam 30 doluyor kıyafetleri o zaman yıkayıp ütüleyeceğiz. Odası %99 oranında hazır, sadece iki dolap sabitlenecek duvara. Odayı hazırlayalı 1 ay filan oluyor