Beyazmelekkk Kızlar adete gore 6+4 um. Fotoğraf yükleyeceğim aşağıya . Kese 17 mm çıktı ama yanında 5+3 yazıyor ben şimdi anlamadım kaç haftaligim Birde bebek henüz yok . Yolk saç var mı onuda bilmiyorum dr pek ilgilenmedi
Ervaidil Beyazmelekkk 5+3 geç döllenme yaşamış olabilirsin canım benimde başta 4 5 gün gerideydi bazen olabiliyor
Bihterrr Şuan kesen 5+3 ile uyumlu. Benimde geriden geliyordu korkma kese henüz boş ama erken zaten özellikle karından bakıldıysa
Beyazmelekkk Bihterrr karından bakıldı evet o zaman 1 hafta geriden geliyor kese . Dr da dedim neden 5+3 yazıyor kesenin yanında diye. 6+4 haftaliksin dedi sadece. Geç döllenme.mi.olmus o zaman bide kesenin mm iyi mi ? Bebek ne zaman gözükür sizce ? Boş gebelik olmasından korktum
Bihterrr Beyazmelekkk ilk haftalar çok değişecek o benim kese göründüğünde 1 hafta geriydi. Bebek göründüğünde 2 hafta geriden geldi. Sonraki kontrolümde olması gereken haftayı yakalamıştı korkmayın. Keseyi gördükten 2 hafta sonra da kalp atışını duyarsınız
Haticesavas @“Beyazmelekkk”#p3326101 Merhaba endise etmeyin benim de ayni şekilde olmustu 6+0 sat gore hastaneye gitigimde kese 4+6cikmisti 2 hafta sonra gitim bebek ve kalp atisini duydum gordum suan 38 haftalikk olduk artik