melikets33 Merhaba kızlar az evvel kontrolden çıktım bizim bebiş 23.haftadan beri normal doğum pozisyonunda ve kafası kanalda hala açıklığım 1 cm fakat tek sıkıntımız bebişin kilosu biraz önden gidiyor.Doktorum yine alttan muayene etti uyarı verdim dedi bu hafta doğum başlamazsa yüksek ihtimal haftaya pazartesi suni sancıyla doğumu başlatacak.Çünkü 40ı beklerse 4 kg üstü olur normal doğum sıkıntılı olur dedi.Bu durumu yaşayan ya da yaşamış olan anneler siz bu süreçte neler yapmıştınız neler önerirsiniz açıkçası normal doğum düşündüğüm için biraz moralim bozuldu ya sezaryene dönerse diye
Merve_kucuk melikets33 tek sıkıntımız bebişin kilosu biraz önden gidiyor. Ultrasona pek güvenmeyin eksik veya fazla çıkabiliyor☺️ Hakkınızda hayırlısı olsun ☺️
benim-kalbim-o melikets33 kendinizi evde normal doğuma hazırlayın squat esneme, hareketleri yapın, hızlı adımlarla yürüyüş yapın, hurma yiyin, bol su için, belinizi sıcak suyun altına tutun, ılık suda oturun biraz benim doğumum böyle başlamıştı 38+5 te
miniksincab melikets33 canım ultrason kilosuna çok aldırma benim bebeğim ultrasona göre tombiş bişeydi 3900 felandı doğdu 3160gr oldu iki gün sonra şişlik inmesi deyip hop bebeğim 2800 oldu garip
benim-kalbim-o melikets33 ilk muayeneye gittiğimde 2 cm di sancı yoktu ama yatış istediler kalmadım eve geldim evde hareketlerimi yaptım sancım başladı sıcak suya falan oturdum hastaneye gittiğimde 5 cm açılmam olmuştu 1 saat sonra doğum yaptım zaten
benim-kalbim-o melikets33 inşallah gerçekten çok kolay bir doğumum oldu Allah bütün kadınlara böyle rahat kolay ve güzel doğumlar nasip etsin inşallah 🫶