Selin_genis Merhaba arkadaşlar Allah nasip ederse kızım olacak adını serra düşünüyoruz ama ben iki isim istiyorum ne önerebilirsiniz bi yardım eder misiniz bana lütfen 🌹
Dilan123 Selin_genis merhabaa 🙋🏻♀️ Bizde şuan 3 seçenek arasında kaldık belki sizede fikir olabilir. Deren eva - Venüs lina - Masal lisa 😊
Aienma Selin_genis Serra Begüm Serra ecrin Serra eflin (eflin cennete açılan kapı) Serra asel Serra arven Serra erva Serra ikra
Yelizbck Aienma ee bu soruyu soraki daha 8 dakika oldu. 4 dakika sonra ilk kızdı şimdi erkek diyorsun. 4 dakika içinde nasıl değişti bu cinsiyet?
Busra31 Zeynep serra iki arkadaşta böyle koydular bence çok uyumlu fikir bizden tabi ☺️ Tercih senin canım 👍☺️
Aienma Yelizbck 12 haftalıkken kız dedi isim düşünmeye başladım. 16 haftalık erkek olduğu kesinleşti. Şimdi 18 haftalığım. Bi akıllı sen varsın evet 😂👏👏😂
Yelizbck Aienma inan kafam karıştı birşey anlamadım o zamn neden öyle post açtınız ayy🤔 bilmenize rağmen hala neden soruyorsunuz onu diyorum
Tatlihamis Selin_genis serra nin yanına pek bişey uymuyor gibi tek isim daha güzel serra nil belki olabilir
saka36 Yelizbck postu bu bayan açmamış yalnız siz karıştırdınız. Bu bayan sadece yorum yapmış postu açan farklı bir kullanıcı dikkat ederseniz
Selin_genis Yelizbck o mesajları ben yazmıyorum benim kızım hala serra adı başka arkadaşlar yazıyo siz yanlış anladınız biraz
Yelizbck saka36 hahaha oturup kendime güldüm bunlar hep uykusuzluktan 🤗🤗🤗 çok özür diliyorum arkadaştan valla . Ben iyi değilim 🤤😲