Merhaba güzel annelerim 39 günlük oldu bugün oğlum ve ben anca psikolojimi toparlayıp yazabiliyorum buraya. 38. Haftamda doktorum suyumun azaldığını söyledi daha sonra perinotolojiye gönderdi beni ve orda bir sorun olmadığını söylediler 3 günde bir kontrole gelmem söylendi. Bu arada 1 cm açıklığım vardı malesef evde günlerce uğraşmama rağmen ilerletemedim. Hamilelik sürecimin sonuna kadar normal doğum planı yapıyorduk doktorum çatır çatır doğuracaksın diye beni motive ediyordu ama olmadı ve 39+3 kontrol için gittiğimde beni acil Sezeryana aldılar suyumun çok azaldığını söylediler ve bebeğimin hareketleri yok denecek kadar azalmıştı. Kimsenin gözünü korkutmak istemem ama Allah biliyor ya bu acıya katlanabilmemin tek tesellisi oğluma zarar gelmeden dünyaya getirebilmemdi. 2 gün hastanede kaldım inanın çok zordu Allah bin kere razı olsun sondam çıktıktan sonra 5 dakikada bir tubalete gitme ihtiyacım oluyordu ve annem çamaşırıma kadar indiriyordu onu bile yapacak halim yoktu acıdan. Eve geçtikten sonra çok hızlı bir şekilde toparlanmaya başladım 3. Günden sonra ilaçlarımı kullanmayı bıraktım sütümden bebeğe geçmesin diye 10. Günümde abimin düğününe gidip bir güzel halay çektim 😂 doğum yaptıktan bir gün sonra düğüne gidecek misin diyenlere saçmalama ben tuvalete gidemiyorum diyoedum😂 Rabbim herkese hayırlı kolay doğumlar nasip etsin hayırlısını isteyin her zaman.