Prensesannesi123456 Gebelik hala hisetmedim. Diğer sorumda kızıma hamileykende poğaça yediğimde böyle olurdum bunda olmaz heralde dedim poğaça yedim 3 gündür isalim tetenoz aşısı da oldum o gün poğaça dan mı aşıdan mı bilmiyorum karnım ağrıyor telaşlanıyorum bebeğide hisetmeyince iyice telaşlandım kusma hisside geliyor arada
HBetul Prensesannesi123456 16-18 de hissetmiştim ama herkeste farklı olur 2 hafta daha bekleyin derim 20 haftada daha belirgin oluyor hissetmezseniz bir doktora gidebilirsiniz yada suanda sağlık ocagına ebenize kalp atışlarına bastırabilirsiniz gecmiş olsun
Cimenn1223 Prensesannesi123456 1.2. Gebelikle alakasi yok cnm her gebelik farkli oluyor 3. Olup 20.hafta dan sonra hisseden de var
Prensesannesi123456 Eceninanne ben bide isal falan olunca tedirgin oldum isal halsizlik yapıyor teşekkür ederimm cevabınız için en kısa zamanda hiseederiz inşalah
Eceninanne Prensesannesi123456 vala bende ishal oldum ama ıyıyım yanı . Ne yedımde oldu anlamadım ama sürekli wc deyim. Aslında ıyıde geldı ishal sacma ama . Sıskınlık oluyordu hep gecmıyordı kolay kolay sımdı daha rahatım sankı. İshal bebegı etkılermı kı acaba yada hareketlerı
Ayse_2807 Kızlar bendede his yok 16+4 ikinci oğluma hamileyim dün akşam ilk defa gogsumun alt kısmında tan ortada pıt pıt diye sürekli bişi seyirdi nedir bilmiyorum bilgisi olan varmı benim ilk oğlumda sürekli karnımın yanında hissederdim.