Esn Kızlar bebeğim zayıf 32 haftalıkken gittim 1690 gr çıktı. Dvit ve geyno ferro sanol harici ilaç kullanmıyordum. İmom omega kullanmaya başladım bebeğime kilo aldırır mı acaba kullanan anneler?
Melisuz Esn çok ilginç omega haplarınız 3. Aydan sonra kullanmaya başlıyorus siz niye yeni alıyorsunuz kan ılacı ve devit 3 te kullanıyorum ben doktor sıze neden imom ı bu kadar gec verdı
Basakaya Esn canim kilosu normal değil mi tam bilmiyorum bende i mom kullanıyordum 2 3 ay kullandim suan kullanmıyorum 29.hafta 1350gramdik suan 32 de kac olur bilmiyorum. Ama yeniden almayi düşünüyorum
Basakaya Melisuz her doktor vermiyor ben kendim almıştım doktor hafta da 1 balık ye yeterli demişti herkes kullanacak diye bir sart yok bence
Esn Melisuz ben decavit kullanamadım midemi bulandırdı doktorum da kesti gerek yok kullanma dedi başka vitamin de vermedi
Esn Basakaya aynen canım istediğim halde vermediler haftada bir balık ye dedi banada yiyorum da halbuki
Basakaya Esn muz kasar peyniri cok yazıyorlar işe yarar mi bilmem ama bi dene istersen canım inşllah artar kilosu bebisin
Elvn Kizlar biraz sacma gelebilr ama aklimada takilmiyo degil yani omega 3 vitamini ictginizde hmn sut urunleri iciyor msnz yani bn bugn baslcm da
031965 Ben başından beri imom kullanıyorum bebeğimin kilosu da hep normal haftasıyla uyumlu içmesem de haftasıyla uyumlu olur tahminen
LinaDuru Süt muz kaşar çikolata tavuk et bunları bol tüketin kızlar. Ben 2 hafta önce gittiğimde bebeğim 2050 gramdı geldikten sonra bunlara bir dadandım 2 hafta sonra gittiğimde 34 haftalıktı 47 cm ve 2.800 olmustu maşallah. Doktorum 2 haftada 750 gram aldırmayı nasıl başardın diye de sordu :) İmom vitamini ben sen kullanıyorum onun ne kadar etkisi var bilmiyorum ama bu 2. Kutum
edaozdxx Ben ne omega, ne decavit ne de başka bir takviye alıyorum. Tamamen doğal besleniyorum. Süt ve süt ürünlerini de düzenli kullandığım söylenemez ama yemek konusunda ( kırmızı et ve balık dışında ) yemek seçtiğimi bilmem. Bebeğimin haftasına göre tüm gelişimleri normal. Kan değerim de 12’ye yakın. Yani diyeceğim o ki her gebe takviye almak zorunda değildir. Beslenmesini güzel yapan bol su içen gebelerde gayet sağlıklı ilerlemeler görülüyor. Erken doğum riskim olduğundan hep korkuyordum bebeğim zayıf olursa diye ama çok şükür öyle olmadı. 🙏🏻 Modunuz yüksek olsun kızlar.