Esule Kızlar bebeğim 2aylık. Metsil, simplex, biagia, nurse harveys damlaları kullandık hiçbiri gazını çıkarmaya yardımcı olmadı. Önerebileceğiniz bir yöntem var mı?
dogurangaplumba Esule Canım fayda etmeyen etmiyor benim bebeğimde kolik ne yaparsan yap gaz illaki oluyor artık sadece zamana bırakmaya karar verdim bende
Naciyemutlu Esule sabah öğlen ve akşam düzenli kolon masajı yapın etkisini görürsünüz bacaklarını bisiklet sürer gibi hareket ettirin kucağınıza alın sanki kaka yapr gibi bacaklarını çömelir vaziyette göbeğe doğru verin. Ardından geğirtir gibi sırtını sıvazlayın Bide kovaya ılık su koyun içinde beklesin su rahatlatır .. ben nurse kullanıyorum . Öyle ağlamalı kolik sancısı çekmiyo şükür ama 3 günde bir kaka yapıyor geceleri kıvranıyo. Bu masajları ve suyu yapınca daha erken yapıyo kakasını bol bol da gaz çıkarıyor. Bide yemeklerden sonra mutlaka gazını çıkarın bağırsaklara ulaşmadan çıksın ki. Çünkü gaz iki gün dolaşırmış bağırsaklarda e o iki günde de üstüne yemek yiyo hava yutuyo derken bi çıkmaza giriliyor.
Sevgi_2104 Esule ben rezene çayı içiyorum bide biogaia probiyotik damlayı kullanıyoruz şuanlık çıkarıyor önce zorlanıyordu
Esule Naciyemutlu masajı okınmsya başladığı zaman yapıyorum. Daha öncedrn ve dğzenli deneyeyim artık. Teşekkür ederim, 🌸
mervemurat16 Esule benim kızım kolikti doktorumuz günde bir kez biogaia ve günde üç kez metail kullanmayı önermişti düzenli kullandık iki ayda düzeldi şükür.Doktora gidin belki sizede bu şekilde kullanımı önerir o şekilde düzene girer çünkü tek başına işe yaramıyor gaz damlası probiyotik ilaç ile desteklemek gerekiyor
dogurangaplumba Esule benimkinde ıkınmak huy olarak kalacak diye korkuyorum ben biz artık ıkınmaları takmıyoruz ya kolik bebek farklı bir boyut tani her akşam Allaha yalvarıyoruz nolur bitsin artık diye şuan kolik saatindeyiz oturma odasında elektrik süpürgesi mutfakta fön mak. Çalışıyor ayakta gezerek emziriyorum ve bu mesajı yazıyorum 🤣