Nurozdmr Kızlar merhaba tecrübelerimi paylaşmak için geldim. Çok memnun kaldım diyemeyeceğim. Randevudan 10 dk önce girdim muayeneneye. Dr. önce15 dakika falan inceledi. Bu sırada ben cinsiyetini sordum yasal olarak söyleyemiyoruz dedi. Bende bana ayrıntılı ultrasonda öğrenirsin demişlerdi dedim biz söyleyemiyoruz dedi. Daha sonra ultrason çıktısı veriyor musunuz dedim e nabızdan görebilirsiniz dedi bende siz veremiyor musunuz dedim azarlar bir ses tonuyla hanımefendi söylediğim şeyi neden tekrarlatıyorsunuz vermiyoruz dedi. Bende sizin insiyatifinizde olduğunu düşündüm dedim. Tamam haklısınız dedi sustu ya da beni susturmak için dedi anlamadım. Bazı gelişim geriliklerinden dolayı riskli gebelik bulduğunu perinatolojiye yönlendirmeyi tavsiye ettiğini söyledi ama ne olduğunu sorduğumda senin anlayacağın bir şey değil dedi. Nazal kemiğini görememiş bi 10 15 dk yürü bebeğin pozisyonu değişsin seni tekrar çağıralım dedi. Dışarda yarım saat bekledim dr başka odaya geçmişti döndüğünde hocam geliyim mi diye sordum cevap vermedi odaya doğru yönellnce sekreter bekle çağıracağız dedi. Dr eşyalarını alıp gitti. 10 dk sonra başka bir doktor baktı. Cinsiyeti sorduğumda geçiştirdi ben giderken tekrar sordum onlarda biz cinsiyet söyleyemiyoruz dedi. Ben malesef bunu söylemek istemiyorum ama gerçekten memnun kalmadım. İlk hamileliğim heyecanla gittim bebeğimin cinsiyetini 21. Haftada hala öğrenemedim riskli gebeliğe yönlendirdi riskin ne olduğunu anlamazsın dedi. Başka hamilelerin bebeklerinin bazı organlarını net görememişler yarın sabah tekrar gelmeleri için gönderdiler. Normalde yenimahalle yıldırım beyazıtta takipliyim oradaki doktoruma gideyim mi dedim bana Dr buraya birşeyler not almış bu hastanedeki doktoruna git dediler. Orada takiplisi olduğum bir dr yok. Eşime anlatınca genel tutumlarından dolayı sinirlendi illa özele gitmemizi istiyorlar dedi. Formda sizlere bilgi vereceğimi söylemiştim gitmeden önce. Kızlara imkanları varsa özele gitsinler diyeyim dedim oda dedi ki bence imkanları yoksada özele gitsinler bu ne böyle dedi. Benim muayenem böyle geçti umarım sizin daha olumlu, pozitif geçer..