NilsunThmz Merhabalarr, Bebek deterjanı için ne kullanıyorsunuz? Hangisi daha iyi? Hiç bilmediğim bir konu. artık deterjan alıp eşyalarını yıkamam gerekiyor. Yardımcı olabilir misinizzz
Merve_kucuk NilsunThmz Duru doğal granül matik sabun indirimdeyken almıştım öylesine bebeklerin kıyafetlerinde kullandıklarını öğrendim ben beğeniyorum. Eltimde oğluna dalan roxy aloe vera toz sabun matik kullanıyor oda memnunmuş
aslhnkrts9 NilsunThmz Migros’un kendi markası olan minies kullanıyorum . Roxy bende de var oda güzel yıkıyo ama ben sıvı deterjan kullanmayı daha çok seviyorum
Surprizbebek1 Merve_kucuk Ben geçen hafta roxy aldım, hiç memnun değilim ya en basit en taze lekeleri bile çıkarmadı 🙄 öncesinde hep e bebeğin baby me granül sabununu kullanıyordum, o iyiydi. Tekrar ona döneceğim
mervemurat16 NilsunThmz ben uni baby kullandım bir süre iki aydır e bebek markasını kullanıyorum memnunum
Enfal_06 NilsunThmz bebek deterjanı siveno aldım dün e bebekte indirimdeydi deterjan şampuan biberon temizleyici hepsi siveno markası içeriği temiz ve en çok tercih edilen bu markaymis önceden uni baby de aldım kokusu çok ağırdı duru granül sabun da almıştım ama oda kokuluydu kokusuz olması daha iyi
annesininballisi NilsunThmz e bebekten baby me aldım tavsiye üzerinde sadece leke cıkarıcu özelliği yok cok fazla dediler yanında birde leke cıkarıcı spreyini aldım aynı markanın 😊 bebeğimin kıyafetlerini yıkadım cok beğendim kokusu falanda mükemmel bebek sabunu gibi kokuyor evden kokusu cıkmıyor 😅 leke cıkarıcısı da baya işe yarıyor esimin bir kıyafetinde pas lekesi vardı denedim iz falan kalmadı 😊