SusunArtik Merve_kucuk bence çok farkı yok tabi ama inanış meselesi bu, nazar değeceğine inanan söylememekte haklı
SusunArtik Melisaaltnblk aynen öyle, benim de bir düşüğüm vardı ona rağmen söylemiştik. Bebeğim doğduğunda da küvöze girdi doktor eşime her şeye hazır olun demiş mesela. Kim ne zaman ne olacağını bilemez
Cudana Rumuz36 anneme öğrendiğim gün söyledim, iki üç sonra ilk kez doktora gittiğimizde (5+0) babama ve eşimin ailesine söyledik. Öğrencilerime 7-8 haftalıkken filan söylemiştim, diğer akrabalara 12 hafta dolunca söyledik
Nisapoyraz4270 Rumuz36 biz öğrendiğimizde sadece anneme söylemiştim kimseye söyleme diye birde eşim annesine söyledi kimseye söyleme diye eşimin babası o sırada hastanede yatıyordu kayınvalidemle kayınbabam hastaneye geçmiş olsuna gelenlere söylemiş öyle duyulmuştu normalde 2-3 ay duyulmasını istemiyorduk
SusunArtik Rumuz36 turp gibi pehlivan gibi maşallah 😄❤️ o laf da doktorun densizliği, hastaneden ayrıldı zaten
Dlrdilara Rumuz36 kalp atımını duyar duymaz söyledim yani 7. Haftada ailelerimiz öğrendi bir de yakın arkadaşıma söyledim. 8. Haftadan sonra da diğer arkadaşlar çevre vb. öğrendi şu an 13. Haftadayız şükür sıkıntı olmadı ☺️
Evhamlikurabiyeanne Anneme ve k.valideme testi yapar yapmaz söyledim asla icimde tutamam cünkü 🙈 Yakin arkadaslarima keseyi görünce onlar disinda kalan herkese özellikle ben hamileyim demedim zamanla duydular 35+6 yim mesela hala daha yeni duyanlar var sosyal medyada da paylasmiyorum haliyle görmeden ögrenemiyorlar