Dfnsyn Drfatma benim de eşim nöbet usulü çalışıyor (acil dr) kendi ailesine öğrenir öğrenmez söylemiş kayınvalidem de sağ olsun akraba be mahallesine hep yaymış beni gören herkes hayırlı olsun diyor 🙄 bir şey de diyemedim ama eşime çok kızdım
Drfatma Dfnsyn benim eşim de ben de doktoruz ben de o nmbetteyken Allah korusun bir şey olursa diye aileme söyledim, ama karşılıklı anlayış lazım eşim de başta kızdı niye benim aileme söylemiyoruz diye sonradan kendisi de hak verdi
babyiscoming_ Rumuz36 olmadı çok şükür. Zaten olacaksa eğer istersen kimseye söyleme yine olur. Olmayacaksa da dünyaya duyur olmaz. Bende nazara inanıyorum ama duanın gücüne daha çok inanıyorum sen dualarını et gerisini Allaha bırak
Eceninanne Rumuz36 eşim çekingen bıraz ben soylemiş sandım. Ama söylemeye cekinmiş . Nesınden utandıysq 🤭 ama ıyo oldu ya soylemesın
metemom_ Rumuz36 5. Haftada söyledim köpek gibi pişman oldum hiç konuşmadığım insanlardan sürekli yorum aldım yok cinsiyetiydi yok ismiydi karışmadıkları tek bir şey bırakmadılar hamileliğimi zehir ettiler şimdiki aklım olsa en az 7 aylık olana kadar hiç de söylemezdim kendi anneme bile
Rumuz36 metemom_ işte Bir de bunun yanında kötü düşünceleri kötü enerjileri var Bana kalsa ben doğurana kadar söylemem 😂 ama eşimin ağzı sıkı değil maalesef
Melisaaltnblk Rumuz36 ben test yaptığım gün aileme söyledim hersey Allahtan neyden sakınırsan o olurmuş hiç bir zaman kötü düşünmedim çok şükür 36. Haftamıza geldik 🙏🏼
Rumuz36 Melisaaltnblk bunu nasıl beceriyorsunuz ben sürekli en kötüsünü düşünüyorum yani söylediğim an sanki her şey daha kötü olacakmış gibi geliyor
Brc7 Rumuz36 11. Haftada söyledik ailelere. Aslında 12. Haftayı bekleyecektik böyle gerekti. İlk 3 ay riskli olduğu için erken söylememk gerek diye düsünüyorum cünkü her randevuda onlarda endişelenecek meraklanacak. Allah korusun bisey olsa hepsine tek tek açıklama yapmak daha da üzücü olur diye düsünüyorum.
Melisaaltnblk Rumuz36 yok yanlıs yapıyorsun hayatının her anlamında kelimelerim gücüne inan neyi düşünür konusursan onu yaşarsın. Bebek içinde aynısı ilk 3 ay söylemeyin derler ama kalan zamanda bişeyin olmayacagı garantisi yok hersey allahtan hiç bir zaman kötüyü çağırmayın
Alyask Rumuz36 ilk çocuğumda hemen söyledik bunda 8 haftadan sonda söyledik bana kalsa daha söylemezdim de eşim durmadı bu arada anneme en basından söyledim tabı ki 😂
Cimenn1223 Rumuz36 bebegi görüp ve kalp atışını duyunca söylerseniz dha iyi olur ilk gebelgimi eşim herkese yaydi boş gebelkk oldu kürtaj oldm soran herkese saglksz denmesi zor oldu kizima hamile kaldgmda kalp atışını duyduktan sonra söyledik