ebru1221_ gktgmom kaynayan suyun içine sirke koyuyorum biraz o şekilde bekletiyorum sonra duruluyorum. Çantama koydum ben ilk etapta süt hemen inmezse pompayla sütü indirir bebeği öyle emziririm zorlanmaması için
esows Tugceyildirim61 Tabi ki paylaşırım henüz 30 haftalığım ama çekim gücü ile ilgili vs bilgi veririm 🥰
1kb1ra Havvadmrsnl yani bu biraz kişiden kişiye göre değişir sen için rahat etsin diye koy istersen kullanmazsan geri getirirsin eve
Wish NerminAyla ben sümer a.ş sen kiralamıştım İstanbul firmasıydı… Şimdi tekrar ordan kiralamayı düşünüyorum
NerminAyla Tubasade bir de sütünüzün artımına faydası oldu mu? Ben de birkaç gündür eller serbest arıyorum da miletus marka aldım bakalım denemedim henüz.
Tubasade NerminAyla şöyle diyim cok asırı fark olmadı sadece mesela sağım yaparken elimde 1.5 ltlik suyu içersem o esnada farkını görüyordum ama içmezsen aynıydı 60-90 arası gidip geliyordu
dan ebru1221_ biberona koyup yanınıza aldığınızı daha sonra dışardaysanız sıcaklığını nasıl ayarlıyorsunuz