Eceninanne Kızlar bazı fondetenlerın en acık tonu bile koyu oluyor biraz. Varmı onereceğiniz acık ton bir fondöten. Begendigınız. Daha çok tercihim mat malum havalar cok sıcak belkı daha kalıcı olur mat olursa.
Duygudrl Eceninanne benimde ten rengim çok açık flormar stay perfect concealer kullanıyorum 01 numarasını uzun zamandır çok memnunum
teachermom1 Eceninanne Mac face&body en açık tonu gerçekten çok beyaz. Mağazaya gidip bakın isterseniz. Aşırı açık tenliler çok beğeniyor.
mommys1 Eceninanne fit me 110 kullanıyorum yıllardır cok memnunum hem kapatıyor hem açık ten icin harika
Ebrucar Yazınca reklama giriyor galiba yorum yayınlanmadı. https://ty.gl/4tbp3ltyz1 ben bundan kullanıyorum 5-6 yıldır çok memnunum kalıcılığı kapatıcılığı çok güzel.
Ebrucar Eceninanne numarası değişmişti en son ama en açık olanı kullanıyorum ben. Adı porcelain olarak geçiyor açık olanın. Ama yine de satıcıya danışmakta fayda var eğer alacak olursanız 👍🏻
Eceninanne Nzlelms bende kullandım gzuel gerçekten. Kırmızı kapaklı olanı degıl ama. Hangı numara alınmalı alırsam. Sıparıs mı verıyorsunz . Trendyol da degısık fiyatları var guvenılırmı acaba
Nzlelms Eceninanne kırmızı kapak mat formül yağlı ciltler için kuru cilde sahip olanlar gümüş kapak kullanabilir. Benim şu an favori fondation Mac ve Dior
Moonfaced Eceninanne pure beauty cc kremini deneyin fondoten değil ama kapatıcılığı iyi her cilde de uyuyor